Badeferie Rejsetilbud

Sommerferie på Lesbos i Grækenland: 1 uge på 3* hotel inkl. fly for kun 2699 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Sommerferien nærmer sig for alvor og selvom at vejret herhjemme er ganske fint, er der stadig intet der slår en billig sommerferie sydpå. Og det er præcis hvad jeg har fundet frem i dag! Turen går til Grækenlands tredjestørste ø, Lesbos, som på trods af denne titel, endnu ikke er overrendt af turister. Øen er en ægte græsk perle, med alt hver der hører til. Her finder du skønne strande og hyggelige småbyer, hvor du nemt kan finde en lokal restaurant, som du kan nyde et traditionelt, græsk måltid på.  Derudover er vejret på øen skønt og de kommende uger ligger temperaturen ganske stabilt på omkring 30 grader. Hvis du endnu mangler at booke årets sommerferie, så er det ved at være sidste udkald, hvis du vil afsted til en fornuftig pris! 


Sommerferie på Lesbos: 1 uge på 3* hotel inkl. fly
Pris pr. person er fra: 2699 kr. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Sommerferie på Lesbos

Det er mit indtryk at det (endnu) ikke er alle som har fået styr på årets sommerferie. I hvert fald når jeg spørger medlemmerne i min facebookgruppe, Travelscoops Rejsegruppe: tilbud på rejser, flybilletter og hoteller. Derfor vil jeg selvfølgelig forsøge at komme til undsætning med endnu et labert scoop til sommerferien.

Tilbuddet jeg har fundet er en pakkerejse med Spies og det er fundet på søgemaskinen Travelmarket. Turen går til den hyggelige by Petra på Lesbos. Petra en er mindre badeby med ægte, græsk landsbystemning, en skøn strand og en smuk strandpromenade, som oser af liv. Her checker du ind på det 3-stjernede Michelia hotel, som ligger direkte få hundrede meter fra stranden. Hotellet er et relativt lille, men utrolig charmerende hotel. Der er en mindre pool, men ellers er det begrænset med faciliteter. Det er primært beliggenheden som er i fokus – og den er virkelig god! Under dit ophold checker du ind på et fint dobbeltværelse. Her har du både aircondition, tv, køleskab med fryser, elkedel og eget badeværelse med bruser. 

Da rejsen er en pakkerejse med Spies, kan den også bookes henover hele sommeren. Den pris jeg har fundet rejsen til er fra d. 4. – 11. juli med afrejse fra København.  Hvis du vil rejse længere henne i juni, stiger prisen til omkring 4000-5000 kroner pr. person og du skal først hen omkring uge 32-33, før prisen igen ligger på omkring de 3000 kroner pr. person. Der er også mulighed for at rejse fra Aalborg, men her ligger prisen på omkring 4000 kroner pr. person.

Prisen er 2699 kr. pr. person (baseret på 2 personer)

SE TILBUD

Sommerferie på Lesbos

OBS.
Vær opmærksom på at prisen på denne type pakkerejser ret hurtigt kan stige, grundet stor efterspørgsmål. Hvis dette er tilfældet, kan du herunder finde en oversigt over lignende tilbud.

SE FLERE TILBUD

Billeder fra hotellet

Sommerferie på Lesbos

Sommerferie på Lesbos


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellet ligger cirka 70 km. fra lufthavnen. Den nemmeste måde vil være at booke transfer i forbindelse med booking af rejsen. Spies tager 440 kroner for transport til/fra lufthavnen for alle rejsende.

Alternativt kan du tage en taxa fra lufthavnen og til hotellet. Prisen vil ligge i omegnen af 60-70 euro, som svarer til 450-520 kroner.


Sommerferie på Lesbos

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar