Badeferie Rejsetilbud

Sommerferie på Mallorca: 1 uge på 4* hotel m. morgenmad inkl. fly for kun 2673 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Sommerferie på Mallorca er nærmest det, jeg vil kalde for en klassiker! For knap 50-60 år siden begyndte de første danskere at valgfarte til øen, for at deltage i de velkendte grisefester. Den dag i dag er Mallorca stadigvæk et af danskernes favorit-rejsemål, men grisefesterne er skiftet ud med familieferie, i mere afslappet rammer – og det er præcis hvad dette scoop er. Jeg har nemlig sammensat et godt sommerferietilbud til skønne Alcudia, som ligger på den nordøstlige del af Mallorca . Her venter dig skønne (og børnevenlige) strande og en livlig by, med massere af restauranter og aktiviteter.  Hvad venter du på? For kun 2673 kr. kan du nu få styr på årets sommerferie!


Sommerferie på Mallorca: 1 uge på 4* hotel m. morgenmad inkl. fly
Samlet pris: 2673 kr. 

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Sommerferie på Mallorca

Flybilletter

Momondo har jeg netop fundet en masse billige flybilletter til Mallorca, med afrejse fra både Billund og Aalborg. Jeg har fundet billige flybilletter i perioden juni og august, samt nogle få billige afgange i juli måned. 

Fly fra Billund

Sommerferie på Mallorca

Prisen for flybilletterne er 337 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Aalborg

Sommerferie på Mallorca

Prisen for flybilletterne er 913 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Ovenstående eksempler er fra d. 12. juni – 19. juni,. Vælger du at flyve fra Billund, så er de billigste billetter med Ryanair og fra Aalborg har Norwegian de billigste flybilletter til Mallorca.  Som jeg nævnte før,  har jeg fundet en masse forskellige billige afgange i løbet af sommermånederne, så længe du holder dig fra juli, hvor priserne stiger med noget nær det dobbelte. Når det er sagt, kan du faktisk finde nogle ret billige flybilletter i juli måned, hvor du kan komme afsted for cirka 1000-1500 kr, – så det kan altså godt lade sig gøre. Herunder har jeg fundet en lang række datoer, hvor du kan komme afsted for mellem 400-800 kr. 

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra Billund

Fra Aalborg


Hotel & Airbnb

Som jeg skrev i introen, så går dette Scoop til badebyen Alcudia. Hvis du foretrækker at tilbringe ferien i eksempelvis Palma, Magaluf eller lign, så kan du sagtens udskifte hotellet herunder, men ét som passer til dine ønsker.  Du finder en komplet oversigt over hoteller på Mallorca her: Hoteller på Mallorca

Hotel

Det hotel som jeg har fundet frem til dig hedder HSM Hotel og det er 4-stjernet. Hotellet ligger i udkanten af Alcudia, hvor du ikke langt fra den skønne sandstrand. På hotellet finder du hele 3 forskellige pools, en spaafdeling, fitnessfaciliteter, børneklub (og børnepool), restaurant og poolbar og meget andet. Du checker ind på et 20 kvm. stort værelse med balkon. Derudover er der både tv og gratis wifi. Sidst men ikke mindst, så medfølger der morgenmad i prisen. Du har endda også mulighed for at opgradere til All inclusive, hvis du foretrækker dette!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets generelle standard og den medfølgende morgenmad. Derudover bliver faciliteterne på hotellet rost af de fleste, hvor især poolområdet for ros med på vejen.  Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 4671 kr, hvilket svarer til 2336 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Sommerferie på Mallorca

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Du har cirka 40-50 minutters kørsel fra lufthavnen i Palma og til hotellet i Alcudia. I mit eksempel herover, lander du først på Mallorca 22.50, hvilket betyder at du ikke har mulighed for et benytte offentlig transport (bus). Der er dog stadigvæk to andre muligheder, som også kan gøres til en fornuftig pris, og dem får du her.

Lejebil:
Med en lejebil har du styr på transporten fra lufthavnen og til hotellet. En lejebil er desuden en god måde at udforske nogle af Mallorcas fantastiske steder, uden at være afhængig af offentlig transport og lignende. På Momondo kan du leje en bil i 7 dage for cirka 300 kr, hvilket svarer til 150 kr. pr. person, hvis I rejser to personer. Det er virkelig billigt!

Sommerferie på Mallorca

FIND LEJEBIL

Taxa
Du har også mulighed for at tage en taxa, prisen vil ligge på omkring 60-70 euro, som svarer til cirka 450-520 kr. 

Bus
Hvis du vælger eksemplet fra Aalborg, og dermed lander om formiddagen, har du mulighed for at tage bussen – som er klart den billigste mulighed. Det kan du læse meget mere om her: Bus på Mallorca


Sommerferie på Mallorca

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar