Badeferie Rejsetilbud

Sommerferie på Malta: 1 uge på 4* hotel inkl. fly for kun 2574 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Mangler du stadigvæk at få styr på årets sommerferie? Og vil du gerne opleve en af Europas mest eftertragtede feriedestinationer, til en fuldstændig fantastisk pris?  Så skal du tage på en sommerferie på Malta, hvor der venter dig skønne strande med azurblåt vand, lækker mad og vin, spændende kultur og meget mere. Vejret på Malta er lunt året rundt på grund af den favorable placering midt i middelhavet. Dette kan specielt mærkes i sommermånederne, hvor temperaturen ikke sniger sig under 25 grader. Er du fristet? Så er dette fantastiske scoop lige noget for dig – du kan nemlig komme afsted for kun 2574 kr.  inkl. fly og 4* hotel!


Sommerferie på Malta: 1 uge på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 2574 kr. 

SE FLYTILBUD           

SE HOTELTILBUD  


Sommerferie på Malta

Flybilletter

Billige sommer-fly til Malta til knap 500 kr.? Den er god nok! Flybilletterne har jeg fundet på Momondo og de er med afrejse fra Billund og direkte til Malta med Ryanair.

Fly fra Billund

Sommerferie på Malta

Prisen for flybilletterne er 502 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD           

Jeg har fundet en masse billige flybilletter i juni og store dele af august måned. Priserne svinger fra mellem 500-700 kr., men det er altså en rigtig skarp pris for flybilletter i sommerferien! Ovenstående eksempel er fra d. 24. juni – 1. juli, men herunder kan du se en oversigt over andre billige rejsedatoer – og der er mange af dem!

Andre billige rejsedatoer


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et dejligt 4* hotel, som hedder Il Palazzin Hotel. Hotellet har både pool, tagterrasse, restaurant/bar og meget andet. Du checker ind på et 19 kvm. stort værelse med udsigt over havet, gratis wifi, aircondition og eget badeværelse med bruser/badekar. Der medfølger desuden morgenmad i prisen!

Hotellet ligger i det populære St. Pauls’s Bay, hvor du finder nogle fantastiske strande. Du bor endda tæt på stranden, og hotellet har generelt en god beliggenhed, tæt på by, spisesteder osv.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets personale, beliggenhed og de fine faciliteter. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 4144 kr, hvilket svarer til 2072 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD  

Du kan finde mange forskellige hoteller på Malta. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Malta

Sommerferie på Malta

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Hotellet ligger cirka 13 km. fra lufthavnen. og jeg anbefaler derfor følgende muligheder:

Lejebil
Jeg vil klart anbefale dig, at leje en bil til denne rejse. Malta er en smuk ø og med en bil får du mulighed for at komme rundt og opleve øen på egen hånd. På Momondo kan du endda leje en bil i 7 dage for kun 442 kr, hvilket svarer til 221 kr. pr. person, hvis I rejser to personer – det kalder jeg et godt tilbud!

FIND LEJEBIL

Sommerferie på Malta

Taxa
Du kan også tage en taxa fra lufthavnen og direkte til hotellet. Taxakørsel på Malta er generelt ret billigt, så rejser I to personer, skulle det gerne være til at betale. Prisen for en tur til hotellet bør ligge på omkring 25 euro (185 kr.) men forhør dig om prisen inden afgang, så du er sikker.

Hotellets lufthavnstransport
Hotellet som jeg har brugt i ovenstående eksempel tilbyder lufthavnstransport for 6 euro, som svarer til cirka 45 kr.


Sommerferie på Malta

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD           

SE HOTELTILBUD  

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar