Badeferie Rejsetilbud

Sommerferie på Menorca: 1 uge på 3* hotel inkl. fly for kun 2051 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Menorca er fredfyldt ø med masser af naturbeskyttede områder, skøn stemning og flotte strande. Øen er et paradisspot for folk der elsker at snorkle med dens krystalklare vand, og strandpromenaderne er fulde af fiskerestauranter, som serverer dagens fangst. Menorca giver rig mulighed for gode vandreture, ridning og mountainbike blandt de snoede stier og pinjetræer  Er du til grøn, smuk og fredfyldt natur, kulinariske oplevelser og smukke strande, er Menorca måske din næste destination? Vi er i hvert fald vilde med øen!


Sommerferie på Menorca: 1 uge på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 2051 kr.

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD 


Sommerferie på Menorca

Flybilletter

Momondo kan du lige nu finde EKSTREMT billige flybilletter til Menorca i Spanien og du kan flyve fra både Billund og København.

Fly fra Billund

Sommerferie på Menorca

Prisen for flybilletterne er 398 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Ovenstående eksempel er fra Billund d. 3 – 10 juni, men du kan finde flere afrejsedatoer, hvor prisen ligger på 400-900 kr. Dem får du en oversigt over her:

Andre rejsedatoer:

Fra Billund:

Fra København:


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et lækkert 3 stjernet hotel frem til dette scoop, som hedder PortBlue Las Palmeras. Hotellet ligger tæt på by og strand, og har blandt andet restaurant, udendørs pool og spa, tennisbaner, børneklub og meget mere!

Sommerferie på Menorca

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets renlighed og service. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse er 3306 kr, hvilket svarer til 1653 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD 

Du kan finde mange forskellige hoteller på Menorca. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller på Menorca

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellet ligger 20 minutters kørsel fra lufthavnen. Du kan derfor sagtens tage en taxa frem og tilbage. Du kan også vælge at leje en bil, hvilket giver dig mulighed for at udforske øen på egen hånd.

Lejebil
En lejebil er en god måde at udforske nogle af Menorcas fantastiske steder, uden at være afhængig af offentlig transport og lignende. På HolidayCars kan du leje en bil for cirka 253 kr, hvilket svarer til 127 kr. pr. person, hvis I rejser to personer.

Sommerferie på Menorca

FIND LEJEBIL


Sommerferie på Menorca

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar