Badeferie Rejsetilbud

Sommerferie på Rhodos: 1 uge på 3* hotel inkl. fly for kun 1899 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er du klar til et nyt scoop til sommerferien? I dag har jeg fundet et godt tilbud til en af Grækenlands smukkeste øer, Rhodos. Øen er kendt for din hyggelige middelalderstemning, naturskønne landskaber, og et utal af lækre badestrande. Rhodos byder også på gode shoppingmuligheder, seværdigheder og en masse restauranter, hvor jeg kun kan anbefale dig at prøve øens specialitet, fisk og skaldyr! Dette Scoop tager dig med til byen Afandou, hvor du blandt andet finder øens længste strand. Her kan du glæde dig til at opleve en autentisk, græsk atmosfære og en traditionel ferieby, med massere af liv. Er du klar til at booke årets sommerferie? Så læs med her.


Sommerferie på Rhodos: 1 uge på 3* hotel inkl. fly
Pris pr. person er fra: 1899 kr. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Sommerferie på Rhodos

I går spurgte jeg inde i min facebookgruppe, Travelscoops Rejsegruppe: tilbud på rejser, flybilletter og hoteller, om hvor mange der havde styr på deres sommerferie. Overraskende nok, mangler de fleste stadigvæk at booke, og derfor har jeg netop fundet endnu et skarpt sommerferietilbud. Denne gang går turen til den skønne, græske ø Rhodos. Rejsen er en pakkerejse med Spies og den er fundet på søgemaskinen Travelmarket.

Tilbuddet er med indtjekning på det 3-stjernede Georgia hotel, som ligger i den hyggelige ferieby Afandou. Her bor du knap halvanden kilometer fra stranden, men hotellet tilbyder gratis shuttlebus til/fra stranden flere gange dagligt. Derudover bor du tæt på både restauranter og byliv. 

På hotellet er der mulighed for at nyde det skønne poolområde, hvor der også er en mindre børnepool. Derudover har hotellet egen restaurant, og en kombineret bar/poolbar, hvor du kan slukke tørsten, samtidig med at du nyder solen. Værelserne er indrettet i en lys, og enkelt stil. Alle værelser har balkon/terrasse, tv, køleskab og fryser og badeværelse med bruser.

Da rejsen er en pakkerejse med Spies, kan den også bookes henover hele sommeren. Jeg tager dog udgangspunkt i et konkret tilbud fra d. 16. – 23. juni, hvor prisen ligger på 3798 kroner, som svarer til 1899 kroner pr. person. Prisen er inklusiv fly tur/retur og hotel m. morgenmad. Rejsen er med afrejse fra Billund, men det er også muligt at booke med afrejse fra København, men så bliver rejsen en del dyrere. Har du ikke mulighed for at rejse på ovenstående datoer, så kan du booke rejsen i perioden maj-oktober, men prisen svinger selvfølgelig, afhængig af hvornår du vil rejse. Du kan klikke ind på “SE TILBUD” herunder og finde en komplet oversigt over priser og rejsedatoer.

Prisen er 1899 kr. pr. person (baseret på 2 personer)

SE TILBUD

Sommerferie på Rhodos

 

Billeder fra hotellet

Sommerferie på Rhodos Sommerferie på Rhodos Sommerferie på Rhodos


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellet ligger cirka 23 km. fra lufthavnen. Den nemmeste måde vil være at booke transfer i forbindelse med booking af rejsen. Spies tager 440 kroner for transport til/fra lufthavnen for alle rejsende.

Alternativt kan du tage en taxa fra lufthavnen og til hotellet. Prisen vil ligge i omegnen af 30-40 euro, som svarer til 220-300 kroner.


Sommerferie på Rhodos

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar