Badeferie Rejsetilbud

Sommerferie på Santorini: 1 uge på et anmelderrost 3* hotel inkl. fly for kun 2846 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Leder du med lys og lygte efter årets sommerferie? Og har du altid haft en drøm om at opleve den græske perle Santorini? Så skal du læse med her! Jeg har nemlig fundet et fantastisk tilbud på en uges ferie på øen, der er kendt for de hvidkalkede bygninger med blå tage, samt det krystalklare vand og den autentiske græske stemning. Derudover er vejret selvfølgelig også skønt, og Santorini kan prale af at have temperature på over 25 grader allerede fra maj måned. Sidst men ikke mindst, er Grækenland (selvfølgelig) kendt for specialiteter som; feta, tzaziki, og gode vine, og hvem elsker ikke det?


Sommerferie på Santorini: 1 uge på et anmelderrost 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 2846 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Sommerferie på Santorini

Flybilletter

Det er aldrig for tidligt at booke årets sommerferie og i dag har jeg fundet et fantastisk tilbud til dig! Turen går til den græske skønhed, Santorini, som jeg netop har fundet en god portion billige flybilletter til.

Fly fra København

Sommerferie på Santorini

Prisen for flybilletterne er på 1203 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Flybilletterne har jeg fundet på Momondo og de er fra København og direkte til Santorini med Norwegian. Ovenstående eksempel er fra d. 24. juni til d. 1. juli, men jeg har fundet lignende tilbud i både juni, juli og august, så uanset hvornår du har sommerferie, burde der være nogle datoer som passer i dine ferieplaner.

Norwegian har mange forskellige afgange i disse måneder, de flyver dog kun (direkte) med udrejse mandage og torsdage, samt hjemrejse på mandage og fredage. Priserne svinger en del frem og tilbage, men du kan finde billetter til omkring 1200-2400 kr. på udvalgte datoer, og ellers koster flybilletterne omkring 3000 kr. Herunder er en oversigt over nogle af de billigste rejsedatoer.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg fundet et skønt og anmelderrost 3* hotel, som hedder Memento Perissa Hotellet er det oplagte valg til sommerferien, da det ligger tæt på by og strand, og derudover har egen svimmingpool.  Du checker ind på et 20 kvm. stort værelse, hvor du blandt andet har balkon, tv, aircondition, køleskab, elkedel og badeværelse med bruser og toilet.  Når du booker dette hotel, medfølger der desuden morgenmad i prisen!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed, som er lidt tilbagetrukket fra det travle byliv, men samtidig tæt på det meste. Derudover roser flere af gæsterne servicen, samt de simple, men fine værelser. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 3285 kr, hvilket svarer til 1643 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Du kan finde mange forskellige hoteller på Santorini. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller på Santorini

Sommerferie på Santorini Sommerferie på Santorini

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellet ligger cirka 10-15 minutters kørsel fra lufthavnen og det er derfor ganske nemt at komme frem og tilbage.

Taxa
En taxa fra lufthavnen og til hotellet koster cirka 100 kr. 

Lejebil
Jeg vil klart anbefale dig at leje en bil til denne rejse. Santorini er en fantastisk ø og med en bil får du mulighed for at komme rundt og opleve øen på egen hånd. På Momondo kan du leje en bil for cirka 700 kr, hvilket svarer til 350 kr. pr. person, hvis I rejser to personer.Sommerferie på Santorini

FIND LEJEBIL


Sommerferie på Santorini

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar