Badeferie Rejsetilbud

Sommerferie på Santorini: 1 uge på 4* hotel inkl. fly for kun 3884 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Leder du med lys og lygte efter årets sommerferie? Og har du altid haft en drøm om at opleve den græske perle Santorini? Så skal du læse med her!  Jeg har nemlig fundet et fantastisk tilbud på en uges ferie på øen, som er kendt for de hvidkalkede bygninger med de blå tage, samt det krystalklare vand og den autentiske græske stemning. Derudover er vejret selvfølgelig også skønt, og Santorini kan prale af at have temperature på over 25 grader allerede fra maj måned. Sidst men ikke mindst, er Grækenland (selvfølgelig) kendt for specialiteter som; pita, feta, falafel, tzaziki, hummus og gode vine, og hvem elsker ikke det?


Sommerferie på Santorini: 1 uge på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 3884 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Sommerferie på Santorini

Flybilletter

Det er aldrig for tidligt at booke årets sommerferie og i dag har jeg fundet et fantastisk tilbud til dig! Turen går til den græske skønhed, Santorini, som jeg netop har fundet en god portion billige flybilletter til.

Fly fra København

Sommerferie på Santorini

Prisen for flybilletterne er på 1796 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Flybilletterne har jeg fundet på Momondo og de er fra København og direkte til Santorini med Norwegian. Ovenstående eksempel er fra d. 17. -24. juni, men jeg har fundet lignende tilbud i både juni, juli og august, så uanset hvornår du har sommerferie, burde der være nogle datoer som passer i dine ferieplaner.

Norwegian har mange forskellige afgange i disse måneder, de flyver dog kun (direkte) med udrejse mandage og torsdage, samt hjemrejse på mandage og fredage. Priserne svinger en del frem og tilbage, men du kan finde billetter til omkring 1600-2400 kr. på udvalgte datoer, og ellers koster flybilletterne omkring 3000 kr. Her er en oversigt over nogle af de billigste rejsedatoer:

Andre billige rejsedatoer:


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg fundet et dejligt 4* hotel, som hedder Fenix Collection. Hotellet ligger cirka 5-10 minutters gang fra den smukke strand og har generelt en god beliggenhed. På hotellet finder du både en udendørs pool, restaurant og poolbar og en fin tagterrasse. Der medfølger desuden morgenmad i prisen!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 3,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed tæt på stranden (og lufthavnen). Derudover roser flere af gæsterne servicen, samt de simple, men fine værelser. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 4176 kr, hvilket svarer til 2088 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Du kan finde mange forskellige hoteller på Santorini. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller på Santorini

Sommerferie på Santorini

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellet ligger cirka 12 km. fra lufthavnen og det er derfor ganske nemt at komme frem og tilbage.

Lejebil
Jeg vil klart anbefale dig at leje en bil til denne rejse. Santorini er en fantastisk ø og med en bil får du mulighed for at komme rundt og opleve øen på egen hånd. På Skyscanner kan du leje en bil for cirka 880 kr, hvilket svarer til 440 kr. pr. person, hvis I rejser to personer.

Sommerferie på Santorini

FIND LEJEBIL

Taxa
En taxa fra lufthavnen og til hotellet koster cirka 25-30 euro, hvilket svarer til 180-220 kr. 


Sommerferie på Santorini

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar