Badeferie Rejsetilbud

Sommerferie på Zakynthos: 1 uge på 3* hotel inkl. fly og transport for kun 3679 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Har du endnu ikke fundet er perfekte sommerferietilbud? Så har jeg måske løsningen! I dag er jeg nemlig faldet over et skarpt tilbud til den græske perle, Zakynthos. Øen ligger udenfor Grækenlands vestkyst og her finder du et skønt klima, bjergrige landskaber og nogle helt fantastiske sandstrande. Faktisk er strandende på Zakynthos nogle af de bedste i Grækenland – og så er de belagt med sand, modsat mange af de andre græske øer, hvor strandene består af småsten. Zakynthos har desuden en masse fine byer, hvor de mest populære er Kalamaki, Tsilivi og Argassi. Her vil du opleve et livligt byliv med massere af restauranter, shoppingmuligheder og forskellige ferieaktiviteter. Men det er ikke i byerne, at du finder Zakynthos største attraktioner. For foruden de skønne strande, så er havskildpadderne et af Zakynthos varetegn. De store skildpadder kan veje op til 100 kg. og de svømmer rundt i vandet omkring øen. Hvem ved – måske er du heldig at møde en på din ferie? 🐢 


Sommerferie på Zakynthos: 1 uge på 3* hotel inkl. fly og transport
Pris pr. person er fra: 3679 kr. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Sommerferie på Zakynthos

Hvis du i disse dage sidder og leder med lys og lygte efter årets sommerferie, så har du måske bemærket at priserne er en del højere end sidste år. Det skyldes det ustadige vejr vi oplever i disse uger, som får mange af danskere til at søge mod varmere himmelstrøg. Faktisk oplever flere rejsebureauer at de simpelthen må melde udsolgt af rejser. Heldigvis har jeg i dag fundet et super tilbud på Sunweb, som tager dig med til den smukke, græske ø Zakynthos.

Tilbuddet er en pakkerejse og indeholder derfor både fly, hotel og lufthavnstransport – som det er tilfældet med alle Sunwebs pakkerejser. Turen går til byen Kalamaki, som er en af de større byer på øen. Her finder du forskellige restauranter, og butikker, som sælger lokale souvenirs. Stranden i byen er lavvandet og meget børnevenlig – og vigtigst af alt, så er det en sandstrand. 

Hotellet du skal bo på hedder Elenas og det er et 3-stjernet lejlighedshotel. Hotellet ligger i gåafstand til både strand og by, så der er bestemt ikke en finger at sætte på beliggenheden. På hotellet finder du desuden en  fin pool og børnepool, hvor der også er både liggestole og parasoller omkring, så du kan nyde solen. Værelserne har en størrelse på cirka 24 kvm. og de er indrettet som små lejligheder, med både soveområde, opholdsstue, minikøkken og badeværelse. Alle værelser har desuden gratis wifi. 

Hvornår kan rejsen så bookes? Den pris jeg tager udgangspunkt i, finder du fra d. 31. juli – 7. august med afrejse fra København. Passer denne rejsedato ikke ind i dine ferieplaner, kan du klikke på “SE FLERE TILBUD” herunder og se om du i stedet kan finde et andet tilbud, som matcher dine ønsker. Du skal dog være opmærksom på at Sunweb (desværre) kun tilbyder rejser til Zakynthos med afrejse fra København.

Prisen er 3679 kr. pr. person (baseret på 2 personer)

SE TILBUD

Sommerferie på Zakynthos
Her er et screenshot af tilbuddet 📸

OBS.
Vær opmærksom på at prisen på denne type pakkerejser ret hurtigt kan stige, grundet stor efterspørgsmål. Hvis dette er tilfældet, kan du herunder finde en oversigt over lignende tilbud.

SE FLERE TILBUD

 

Billeder fra hotellet

Sommerferie på Zakynthos

Sommerferie på Zakynthos Sommerferie på Zakynthos


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

ALLE rejser hos Sunweb er inklusiv transport til/fra hotellet, så hvis du booker dette tilbud, skal du ikke bekymre dig over transporten. 


Sommerferie på Zakynthos

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar