Rejsetilbud Storbyferie

Luksus spa-weekend i Gdansk: 3 nætter på 5* spa-hotel inkl. fly for kun 839 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvad siger du til et overdådigt spaophold i Gdansk – for næsten ingen penge? I dag har jeg sammensat et tilbud på en weekend i den smukke, polske havneby til kun 839 kr. – for hele turen! Det inkludere både direkte fly tur/retur og 3 nætter på et 5-stjernet spahotel (m. morgenmad). Hvis du er en af de trofaste læsere her på siden, så ved du at jeg elsker Gdansk. Byen er spækket med lækre restauranter og caféer, hvor du kan spise for næsten ingen penge, sammenlignet med mange andre storbyer i Europa. Derudover er der bare en hyggelig stemning, som er svær at finde andre steder. Tro mig, når du først har oplevet Gdansk, så vil du helt sikkert vende tilbage. Er du klar til at blive klogere på, hvordan du får fat i denne billige luksusrejse? Så læs med her!

TIP: Når du har booket rejsen til Gdansk, så vil jeg anbefale dig at læse min 48-timers guide til byen, hvor du kan blive klogere på, hvad der er værd at opleve i Gdansk. Du finder guiden her: Guide til Gdansk


Luksus spa-weekend i Gdansk: 3 nætter på 5* spa-hotel inkl. fly
Samlet pris: 839 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Spaophold i Gdansk

Flybilletter

Min polske favorit tilbage! Jeg har netop fundet billige flybilletter til Gdansk i perioden februar-april, og det er muligt at komme afsted fra både Billund og København.

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er på 177 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er på 197 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Begge mine eksempler herover er fra d. 14. – 17. marts, hvor du kan booke en returbillet fra Billund for 177 kr. og fra København for 197 kr. 

Det er Wizz Air der flyver fra Billund til Gdansk og her kan du finde lignende afgange fra slutningen af februar og frem til april (du kan se en oversigt længere nede). Wizz Air flyver mellem Billund-Gdansk på tirsdage, torsdag og lørdage, og det er derfor på disse dage at du kan finde billige flybilletter. Dette gælder frem til slutningen af marts, hvorfra de flyver på søndage og onsdage.

Vil du afsted fra København, så kan du nærmest dagligt kan flyve tur/retur med Ryanair til Gdansk for 190-300 kroner.

Herunder har jeg fundet en masse billige afrejsedatoer, hvor du rejser henover en weekend. Du skal være opmærksom på at hotelprisen kan variere.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra Billund

Fra København


Hotel

I introen blev du lovet et luksus spaophold i Gdansk, og derfor vil jeg nu præsentere dig for det overdådige hotel, som jeg har valgt til dette tilbud. Hotellet hedder Dwór Oliwski City Hotel og Spa og det ligger i udkanten af Gdansk, i nogle fantastiske, naturskønne omgivelser. Du checker ind i et 26 kvm. stort værelse med udsigt til den hyggelige have. Derudover er der både gratis wifi, tv, roomservice og selvfølgelig eget badeværelse, endda med badekar. Hotellet har desuden en stor spaafdeling med både indendørs pool, spabad, sauna, fitness og meget andet. Sidst men ikke mindst, medfølger der endda også morgenmad under hele dit ophold.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne kan nærmest ikke få armene ned over dette hotel, som de beskriver med ord som luksus, romantik, idyl og afslapning. Det er specielt hotellets beliggenhed der bliver rost til skyerne, samt den lækre spaafdeling. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 1324 kr, hvilket svarer til 662 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Spaophold i Gdansk

Spaophold i Gdansk


Sådan kommer du til hotellet

Jeg vil anbefale dig at booke hotellets egen lufthavnstransport, som koster 100 ZL, hvilket svarer til 174 kr.


Spaophold i Gdansk

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar