Rejsetilbud Storbyferie

Luksus spa-weekend i Gdansk: 3 nætter på 5* spa-hotel inkl. fly for kun 892 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvad siger du til et overdådigt spaophold i Gdansk – for næsten ingen penge? I dag har jeg sammensat et billigt tilbud på en weekend i den smukke, polske havneby til kun 892 kr. – for hele turen! Det inkludere både direkte fly tur/retur og 3 nætter på et 5-stjernet spahotel (inkl. morgenmad!). Hvis du er en af de trofaste læsere her på siden, så ved du at jeg ELSKER Gdansk. Byen er spækket med lækre restauranter og caféer, hvor du kan spise for næsten ingen penge, sammenlignet med mange andre storbyer i Europa. Derudover er der bare en hyggelig stemning, som er svær at finde andre steder. Tro mig, når du først har oplevet Gdansk, så vil du helt sikkert vende tilbage. Er du klar til at blive klogere på, hvordan du får fat i denne billige luksusrejse? Så læs med her!

Leder du efter tips til Gdansk? Læs om mine 48 timer i Gdansk her: Læs mere


Luksus spa-weekend i Gdansk: 3 nætter på 5* spa-hotel inkl. fly
Samlet pris: 892 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Spaophold i Gdansk

Flybilletter

Min polske favorit tilbage! Jeg har netop fundet billige flybilletter til Gdansk i perioden februar til marts.

Fly fra Århus

Spaophold i Gdansk

Prisen for flybilletterne er på 269 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Du finder flybilletterne på søgemaskinen Momondo og de er med afrejse fra Århus. Normalt kan du også finde billige billetter fra Billund, men den rute åbner først igen til april 2019 og er derfor (desværre) udelukket i dette tilbud. Det er Ryanair der flyver på ruten Århus-Gdansk og du kan komme afsted på torsdage og søndage. Ovenstående eksempel fra d. 28. februar – 3. marts, hvor prisen er 269 kr. Herunder har jeg lavet en oversigt over andre rejsdatoer (både weekend og hverdage), hvor du kan komme afsted for cirka 250-400 kr. 

Andre billige rejsedatoer


Hotel

Hotel

I introen blev du lovet et luksus spaophold i Gdansk, og derfor vil jeg nu præsentere dig for det overdådige hotel, som jeg har valgt til dette tilbud. Hotellet hedder Dwór Oliwski City Hotel og Spa og det ligger i udkanten af Gdansk, i nogle fantastiske, naturskønne omgivelser. Du checker ind i et 26 kvm. stort værelse med udsigt til den hyggelige have. Derudover er der både gratis wifi, tv, roomservice og selvfølgelig eget badeværelse, endda med badekar. Hotellet har desuden en stor spaafdeling med både indendørs pool, spabad, sauna, fitness og meget andet. Sidst men ikke mindst, så medfølger der også morgenmad i prisen!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne kan nærmest ikke få armene ned over dette hotel, som de beskriver med ord som luksus, romantik, idyl og afslapning. Det er specielt hotellets beliggenhed der bliver rost til skyerne, samt den lækre spaafdeling. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 1231 kr, hvilket svarer til 623 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Spaophold i Gdansk

Spaophold i Gdansk


Sådan kommer du rundt 

Sådan kommer du fra lufthavnen og til det valgte hotel

Jeg vil anbefale dig at booke hotellets egen lufthavnstransport, som koster 100 ZL, hvilket svarer til 174 kr.

Sådan kommer du fra lufthavnen og til centrum af Gdansk

Taxi
Der er cirka 12 km. fra lufthavnen og til centrum af Gdansk. Vælger du at tage en taxa, vil prisen ende på omkring 100-150 kr. Led efter taxaselskabet City Plus Neptun, så er du garanteret en ordentlig kvalitet.

Bus
Vil du tage en bus fra lufthavnen af, så skal du lede efter ZTM busserne. Bus nummer #210B forbinder lufthavnen med byen og har en transporttid på cirka 30 minutter. Prisen er cirka 2,50 ZL som svarer til 5 kr.


Spaophold i Gdansk

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar