Rejsetilbud Storbyferie

Luksus spa-weekend i Gdansk: 3 nætter på 5* spa-hotel inkl. fly for kun 962 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvad siger du til et overdådigt spaophold i Gdansk – for næsten ingen penge? I dag har jeg sammensat et billigt tilbud på en weekend i den smukke, polske havneby til kun 946 kr. – for hele turen! Det inkludere både direkte fly tur/retur og 3 nætter på et 5-stjernet spahotel (inkl. morgenmad!). Hvis du er en af de trofaste læsere her på siden, så ved du at jeg ELSKER Gdansk. Byen er spækket med lækre restauranter og caféer, hvor du kan spise for næsten ingen penge, sammenlignet med mange andre storbyer i Europa. Derudover er der bare en hyggelig stemning, som er svær at finde andre steder. Tro mig, når du først har oplevet Gdansk, så vil du helt sikkert vende tilbage. Er du klar til at blive klogere på, hvordan du får fat i denne billige luksusrejse? Så læs med her!

TIP: Når du har booket rejsen til Gdansk, så vil jeg anbefale dig at læse min 48-timers guide til byen, hvor du kan blive kloge på hvad du skal opleve i Gdansk.  Du finder guiden her: Guide til Gdansk


Luksus spa-weekend i Gdansk: 3 nætter på 5* spa-hotel inkl. fly
Samlet pris: 962 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Spaophold i Gdansk

Flybilletter

Min polske favorit tilbage! Jeg har netop fundet billige flybilletter til Gdansk i perioden april-juni, og det er muligt at komme afsted fra både Billund og Aarhus. 

Fly fra Billund

Spaophold i Gdansk

Prisen for flybilletterne er på 158 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Aarhus

Luksus i Gdansk

Prisen for flybilletterne er på 256 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Flybilletterne har jeg fundet på den danske søgemaskine Travelmarket og de er med afrejse fra enten Billund eller Aarhus. De billigste afgange findes fra Billund og ovenstående eksempel fra d. 18 – 21. maj, hvor du rejser fra lørdag-tirsdag og prisen kun er 158 kr.  Det er Wizz Air der flyver på ruten Billund-Gdansk og og passer ovenstående datoer ikke ind i dine ferieplaner, kan du sagtens finde andre datoer (kig herunder).

Hvis du vil afsted fra Aarhus, så findes de billigste flybilletter i juni måned. Mit eksempel herover er fra d. 6. – 9 juni, hvor du flyver med Ryanair, og kan komme afsted for 256 kr. Bemærk at du her rejser fra torsdag-søndag! Her er der (heldigvis) også mulighed for at finde andre billige afgange, men som sagt, så ligger de fleste i juni måned. Du kan se en oversigt over andre billige rejsedatoer herunder.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra Billund

Fra Aarhus


Hotel

I introen blev du lovet et luksus spaophold i Gdansk, og derfor vil jeg nu præsentere dig for det overdådige hotel, som jeg har valgt til dette tilbud. Hotellet hedder Dwór Oliwski City Hotel og Spa og det ligger i udkanten af Gdansk, i nogle fantastiske, naturskønne omgivelser. Du checker ind i et 26 kvm. stort værelse med udsigt til den hyggelige have. Derudover er der både gratis wifi, tv, roomservice og selvfølgelig eget badeværelse, endda med badekar. Hotellet har desuden en stor spaafdeling med både indendørs pool, spabad, sauna, fitness og meget andet. Sidst men ikke mindst, så medfølger der også morgenmad i prisen!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne kan nærmest ikke få armene ned over dette hotel, som de beskriver med ord som luksus, romantik, idyl og afslapning. Det er specielt hotellets beliggenhed der bliver rost til skyerne, samt den lækre spaafdeling. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 1607 kr, hvilket svarer til 804 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Spaophold i Gdansk

Spaophold i Gdansk


Sådan kommer du til hotellet

Jeg vil anbefale dig at booke hotellets egen lufthavnstransport, som koster 100 ZL, hvilket svarer til 174 kr.


Spaophold i Gdansk

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar