Rejsetilbud Storbyferie

Luksus spa-weekend i Gdansk: 3 nætter på 5* spa-hotel inkl. fly for kun 718 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvad siger du til et overdådigt spaophold i Gdansk – for næsten ingen penge? I dag har jeg sammensat et tilbud på en weekend i den smukke, polske havneby til kun 718 kr. – for hele turen! Det inkludere både direkte fly tur/retur og 3 nætter på et 5-stjernet spahotel. Hvis du er en af de trofaste læsere her på siden, så ved du at jeg elsker Gdansk. Byen er spækket med lækre restauranter og caféer, hvor du kan spise for næsten ingen penge, sammenlignet med mange andre storbyer i Europa. Derudover er der bare en hyggelig stemning, som er svær at finde andre steder. Tro mig, når du først har oplevet Gdansk, så vil du helt sikkert vende tilbage. Er du klar til at blive klogere på, hvordan du får fat i denne billige luksusrejse? Så læs med her!

TIP: Når du har booket rejsen til Gdansk, så vil jeg anbefale dig at læse min 48-timers guide til byen, hvor du kan blive kloge på hvad du skal opleve i Gdansk. Du finder guiden her: Guide til Gdansk


Luksus spa-weekend i Gdansk: 3 nætter på 5* spa-hotel inkl. fly
Samlet pris: 718 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Spaophold i Gdansk

Flybilletter

Min polske favorit tilbage! Jeg har netop fundet billige flybilletter til Gdansk i perioden november-december, og det er muligt at komme afsted fra både København, Billund og Aarhus!

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er på 78 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er på 138 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Aarhus

Prisen for flybilletterne er på 150 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

De billigste flybilletter til dette scoop finder du fra København, hvor du nærmest dagligt i hele november og december kan flyve tur/retur med Ryanair til Gdansk for kun 78 kroner! Mit eksempel herover er fra d. 23. – 26. november.

Der er også mulighed for at komme afsted fra Billund og ovenstående eksempel er fra d. 23. – 26. november (lørdag-tirsdag), hvor du flyver tur/retur til Gdansk med Wizz Air for kun 138 kroner. Og det er heldigvis ikke den eneste dato, hvor du kan finde billige flybilletter til Gdansk på (du kan se en oversigt længere nede). Wizz Air flyver mellem Billund-Gdansk på tirsdage, torsdag og lørdage, og det er derfor på disse dage at du kan finde billige flybilletter.

Hvis du vil afsted fra Aarhus, så er det heldigvis også muligt at finde billige, direkte flybilletter. Mit eksempel herover er fra d. 12. – 15. december, hvor du komme afsted med Ryanair for kun 150 kr. Bemærk at du her rejser fra torsdag-søndag, og derfor skal tilpasse hotellet herunder til denne dato (prisen kan variere). Ryanair flyver direkte fra Aarhus til Gdansk på torsdage og søndage, men det er desværre kun ovenstående dato der koster under 500 kroner. Heldigvis kan du, hvis du tilføjer en ekstra dag til rejsen, finde en masse billige afgange med 4 dages varighed. Herunder har jeg gjort forarbejdet for dig og fundet en oversigt over netop nogle af disse datoer!

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra København

Fra Billund

Fra Aarhus


Hotel

I introen blev du lovet et luksus spaophold i Gdansk, og derfor vil jeg nu præsentere dig for det overdådige hotel, som jeg har valgt til dette tilbud. Hotellet hedder Dwór Oliwski City Hotel og Spa og det ligger i udkanten af Gdansk, i nogle fantastiske, naturskønne omgivelser. Du checker ind i et 26 kvm. stort værelse med udsigt til den hyggelige have. Derudover er der både gratis wifi, tv, roomservice og selvfølgelig eget badeværelse, endda med badekar. Hotellet har desuden en stor spaafdeling med både indendørs pool, spabad, sauna, fitness og meget andet.

Bemærk at du dette tilbud tager udgangspunkt i prisen 1280 kroner for 3 nætter (640 kr. pr. person), som er uden morgenmad. Men det er muligt at booke opholdet med morgenmad og det kan gøres for kun 1384 kr. (for 2 personer), hvilket kun er 104 kr. højere – så det kan sagtens svare sig!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne kan nærmest ikke få armene ned over dette hotel, som de beskriver med ord som luksus, romantik, idyl og afslapning. Det er specielt hotellets beliggenhed der bliver rost til skyerne, samt den lækre spaafdeling. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 1280 kr, hvilket svarer til 640 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Spaophold i Gdansk

Spaophold i Gdansk


Sådan kommer du til hotellet

Jeg vil anbefale dig at booke hotellets egen lufthavnstransport, som koster 100 ZL, hvilket svarer til 174 kr.


Spaophold i Gdansk

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar