Rejsetilbud Storbyferie

Luksus spa-weekend i Gdansk: 3 nætter på 5* spa-hotel inkl. fly for kun 910 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvad siger du til et overdådigt spaophold i Gdansk – for næsten ingen penge? I dag har jeg sammensat et tilbud på en weekend i den smukke, polske havneby til kun 910 kr. – for hele turen! Det inkludere både direkte fly tur/retur og 3 nætter på et 5-stjernet spahotel (m. morgenmad). Hvis du er en af de trofaste læsere her på siden, så ved du at jeg elsker Gdansk. Byen er spækket med lækre restauranter og caféer, hvor du kan spise for næsten ingen penge, sammenlignet med mange andre storbyer i Europa. Derudover er der bare en hyggelig stemning, som er svær at finde andre steder. Tro mig, når du først har oplevet Gdansk, så vil du helt sikkert vende tilbage. Er du klar til at blive klogere på, hvordan du får fat i denne billige luksusrejse? Så læs med her!

TIP: Når du har booket rejsen til Gdansk, så vil jeg anbefale dig at læse min 48-timers guide til byen, hvor du kan blive kloge på hvad du skal opleve i Gdansk. Du finder guiden her: Guide til Gdansk


Luksus spa-weekend i Gdansk: 3 nætter på 5* spa-hotel inkl. fly
Samlet pris: 910 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Spaophold i Gdansk

Flybilletter

Min polske favorit tilbage! Jeg har netop fundet billige flybilletter til Gdansk i perioden januar-marts, og det er muligt at komme afsted fra både Billund og København.

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er på 138 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er på 144 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

De billigste flybilletter til dette scoop finder du fra Billund, hvor Wizz Air flyver på ruten Billund-Gdansk. Her kan du booke en returbillet for helt ned til 138 kroner og eksemplet herover er fra d. 25. – 28. januar. Det er heldigvis ikke den eneste dato, hvor du kan finde billige flybilletter til Gdansk på (du kan se en oversigt længere nede). Wizz Air flyver mellem Billund-Gdansk på tirsdage, torsdag og lørdage, og det er derfor på disse dage at du kan finde billige flybilletter.

De billigste flybilletter til dette scoop finder du fra København, hvor du nærmest dagligt kan flyve tur/retur med Ryanair til Gdansk for 140-250 kroner. Mit eksempel herover er fra d. 31. januar – 3. februar (husk at hotelprisen kan variere!). Også her kan du finde en del andre billige rejsedatoer – dem kan du se herunder.

Herunder har jeg fundet en masse billige afrejsedatoer, hvor du rejser henover en weekend. Du skal være opmærksom på at hotelprisen kan variere, hvis du vælger andre datoer end mit eksempel (25. – 28. januar).

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra Billund

Fra København


Hotel

I introen blev du lovet et luksus spaophold i Gdansk, og derfor vil jeg nu præsentere dig for det overdådige hotel, som jeg har valgt til dette tilbud. Hotellet hedder Dwór Oliwski City Hotel og Spa og det ligger i udkanten af Gdansk, i nogle fantastiske, naturskønne omgivelser. Du checker ind i et 26 kvm. stort værelse med udsigt til den hyggelige have. Derudover er der både gratis wifi, tv, roomservice og selvfølgelig eget badeværelse, endda med badekar. Hotellet har desuden en stor spaafdeling med både indendørs pool, spabad, sauna, fitness og meget andet. Sidst men ikke mindst, medfølger der endda også morgenmad under hele dit ophold.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne kan nærmest ikke få armene ned over dette hotel, som de beskriver med ord som luksus, romantik, idyl og afslapning. Det er specielt hotellets beliggenhed der bliver rost til skyerne, samt den lækre spaafdeling. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 1544 kr, hvilket svarer til 772 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Spaophold i Gdansk

Spaophold i Gdansk


Sådan kommer du til hotellet

Jeg vil anbefale dig at booke hotellets egen lufthavnstransport, som koster 100 ZL, hvilket svarer til 174 kr.


Spaophold i Gdansk

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar