Miniferie Rejsetilbud

Spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort: 1 overnatning inkl. morgenmad for kun 795 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Trænger du til afslapning, selvforkælelse og wellness? Så har jeg fundet det perfekte scoop til dig. Tag på et spaophold på Himmerland Spa & Golf Resort, hvor der venter dig en luksuriøs spa-oplevelse udover det sædvanlige. Placeringen midt i et landskab af golfbaner og flot natur fuldender det hele. Himmerland Golf og Spa er det perfekte mulighed for at få koblet helt af. Så Hvad venter du på? Skynd dig afsted!


Spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort: 1 overnatning inkl. morgenmad
Pris pr. person er fra: 795 kr.

SE TILBUD 


Spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort

Hos Duglemmerdetaldrig har jeg netop fundet et godt tilbud, på et spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort. Gavekortet giver dig én overnatning på Himmerland Golf & Spa Resort inklusiv en lækker morgenbuffet. Derudover får du også adgang til den luksuriøse Nordic Spa Himmerland, hvor du kan nyde det store wellnessområde. Her finder du mange forskellige bade og saunaer, der sammen med den lyse og varme atmosfære indbyder til en dejlig afslappende dag i spaen.

Gavekortet er på én overnatning, som skal bruges på søndage til torsdage. Hvis du ønsker at tage på spaopholdet med ankomst fredage eller lørdage koster det 200 kroner ekstra. 

Prisen er 795 kr. pr. person (baseret på 2 personer)

SE TILBUD

 Dette er inkluderet:

  • Overnatning i lyst og stilfuldt værelse med udsigt over golfbanerne eller Sjørup Sø
  • Lækker morgenbuffet
  • Entré til Nordic Spa Himmerland
  • Lån af luksus badekåbe, håndklæde og tøfler
  • Fri adgang til badelandet & fitnesscenteret

Billeder fra Himmerland Golf og Spa resort

Spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort Spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort Spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort


Sådan kommer du til resortet

Himmerland Golf og Spa Resort ligger i Farsø. Det er nemt komme til og fra i bil.  


Spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar