Miniferie Rejsetilbud

Spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort: 1 overnatning inkl. morgenmad for kun 636 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Trænger du til afslapning og selvforkælelse på højeste niveau? Så har jeg fundet det perfekte scoop til dig. Men du skal være hurtig, for tilbuddet gælder kun i 24 timer!

Tag på et spaophold på Himmerland Spa & Golf Resort, hvor der venter dig en luksuriøs spa-oplevelse udover det sædvanlige. Kom helt ned i gear i den store spa-afdeling, hvor der er forskellige bade, saunaer og mulighed for forskellige wellnessbehandlinger. Foruden de lækre spafaciliteter, har hotellet også en lang række af aktiviteter til de mere “aktive”, hvor du kan begive dig ud i en omgang bowling, minigolf eller fitness. Himmerland Golf og Spa er det perfekte mulighed for at få koblet helt af og nyde kvalitetstid med en du holder af. Hvad venter du på?


Spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort: 1 overnatning inkl. morgenmad
Pris pr. person er fra: 636 kr.

SE TILBUD 


Spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort

Hos Duglemmerdetaldrig kører de i øjeblikket et “flashsale”, hvor der er mulighed for at spare 20% på ALLE gavebeviser. Det skal selvfølgelig udnyttes og jeg har derfor fundet et godt tilbud på et spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort. Gavekortet giver dig én overnatning på Himmerland Golf & Spa Resort inklusiv en lækker morgenbuffet. Derudover får du også adgang til den luksuriøse Nordic Spa Himmerland, hvor du kan nyde det store wellnessområde. Her finder du mange forskellige bade og saunaer, der sammen med den lyse og varme atmosfære indbyder til en dejlig afslappende dag i spaen.

Gavekortet er på én overnatning, som skal bruges på søndage til torsdage. Normalprisen er 1590 kr. for 2 personer, hvilket svarer til 795 kr. pr. person (ved 2 personer). MEN da du sparer 20%, lander prisen derfor på 1272 kroner, som svarer til 636 kroner pr. person. Det er altså en skarp pris! Du skal dog være opmærksom på at tilbuddet kun gælder til i morgen (d. 29 juni) kl. 12.00.

PS. Hvis du ønsker at tage på spaopholdet med ankomst på fredage eller lørdage koster det 200 kroner ekstra. 

Prisen er 636 kr. pr. person (baseret på 2 personer)

SE TILBUD

 Dette er inkluderet:

  • Overnatning i lyst og stilfuldt værelse med udsigt over golfbanerne eller Sjørup Sø
  • Lækker morgenbuffet
  • Entré til Nordic Spa Himmerland
  • Lån af luksus badekåbe, håndklæde og tøfler
  • Fri adgang til badelandet & fitnesscenteret

Billeder fra Himmerland Golf og Spa resort

Spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort Spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort Spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort


Sådan kommer du til resortet

Himmerland Golf og Spa Resort ligger i Vesthimmerland, i området omkring Farsø. Det er cirka 1 times kørsel fra Århus og 40 minutters kørsel fra Aalborg. Hvis du ankommer i bil, så er der gratis parkering.


Spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar