Rejsetilbud Storbyferie

Weekend i Barcelona: 3 nætter på 4* hotel inkl. fly for kun 1313 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

VIVA LA BARCA! Tag på en oplevelsesrig storbyferie i Barcelona, som er spækket med arkitektur, smukke seværdigheder, shopping – og fodbold! Spaniens næststørste by, er den perfekte destination til en hyggelig weekendtur i løbet af foråret. Gå en tur på den verdensberømte boulevard, “La Rambla” og oplev den store kirke, La Sagrada Familia, som har været under opbygning siden 1882 og som endnu ikke er færdig. Du er selvfølgelig også nødt til at prøve byens tapas, med dertilhørende sangria – det kan klart anbefales. Overvejer du en storbyferie i foråret, så bør Barcelona være på din liste, specielt efter at du har set prisen på dette Scoop!


Storbyferie i Barcelona: 3 nætter på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 1313 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Storbyferie i Barcelona

Flybilletter

Endelig! Nu er der igen billige flybilletter til Barcelona. På Momondo har jeg således fundet EN MASSE billige afrejsedatoer i både februar, marts og april måned. 

Fly fra København

Storbyferie i Barcelona

Prisen for flybilletterne er 523 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Flybilletterne er med afrejse fra København, hvor både Vueling og Norwegian dagligt flyver til Barcelona. Mit eksempel herover er fra d. 2. – 5 marts, hvor du flyver med Vueling. Derudover har jeg fundet en lang række andre afrejsedatoer til samme pris, som du kan se herunder. Du har selvfølgelig også mulighed for at ændre længden på rejsen, således at du f.eks. er afsted i 3, 4 eller måske 7 dage – det er helt op til dig!

Herunder er en oversigt over andre billige rejsedatoer:


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et lækkert 4* hotel i Barcelona til en yderst fornuftig pris. Hotellet hedder Hotel SB Plaza Europa, og her tjekker du ind på et 21 kvm. stort værelse, hvor du både har tv, kaffemaskine, minibar og badeværelse med bruser eller badekar. Derudover tæller hotellets faciliteter både en fed rooftop-pool (se billedet herunder!), fitnesscenter, restaurant og poolbar, og meget andet. Beliggenheden er par kilometer fra den centrale del af Barcelona, men du bor tæt på både bus/metro, så det er nemt at komme frem og tilbage.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Hotellet bliver især rost for indretningen, den lækre rooftop-pool og serviceniveauet. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 1579 kr, hvilket svarer til 790 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD 

Du kan finde mange forskellige hoteller i Barcelona. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Barcelona

Storbyferie i Barcelona

Storbyferie i Barcelona

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

El Prat Lufthavnen (BCN) i Barcelona ligger kun 13 km. fra centrum, så det er utrolig nemt at komme frem og tilbage. Jeg anbefaler følgende muligheder:

Tog
Du kan tage toget direkte fra lufthavnen og til Sants (Hovedbanegården i Barcelona). Turen tager ikke mere end cirka 25 minutter og der kører nye tog hvert 30. minut. Prisen for en billet er cirka 4 euro, hvilket svarer til cirka 30 kr.

Bus
Busserne “Aerobus” kører hvert 5-10 minut fra lufthavnen og ind til centrum. Rejsetiden ligger på et cirka 20-40 minutter. Prisen for en enkeltilet er knap 6 euro, hvilket svarer til cirka 45 kr.

Taxa
Vil du helst slippe for den offentlige transport, så anbefaler jeg at du tager en taxa. Prisen for en tur til centrum koster et sted mellem 20-35 euro, hvilket svarer til cirka 150-250 kr.

OBS: Vælger du hotellet, som jeg har foreslået dig i dette tilbud, så har du kun 8 km. til/fra lufthavnen! Du kan derfor vælge at tage enten en taxa eller bus.  


Storbyferie i Barcelona

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar