Rejsetilbud Storbyferie

Weekend i Barcelona: 3 nætter på 3* hotel inkl. fly for kun 1242 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

VIVA LA BARCA! Tag på en oplevelsesrig storbyferie i Barcelona, som er spækket med arkitektur, smukke seværdigheder, shopping – og fodbold! Spaniens næststørste by, er den perfekte destination til en hyggelig weekendtur i løbet af foråret. Gå en tur på den verdensberømte boulevard, “La Rambla” og oplev den store kirke, La Sagrada Familia, som har været under opbygning siden 1882 og som endnu ikke er færdig. Du er selvfølgelig også nødt til at prøve byens tapas, med dertilhørende sangria – det kan klart anbefales. Overvejer du en storbyferie i løbet af efteråret, så bør Barcelona være på din liste, specielt efter at du har set prisen på dette scoop!


Weekend i Barcelona: 3 nætter på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 1242 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Storbyferie i Barcelona

Flybilletter

Endelig! Nu er der igen billige flybilletter til Barcelona. På Momondo har jeg således fundet en masse billige afrejsedatoer i løbet af oktober, november og december.

Fly fra København

Storbyferie i Barcelona

Prisen for flybilletterne er 470 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Flybilletterne er som sagt med afrejse henover efteråret og der er mulighed for at finde returbilletter for helt ned til 470 kroner. Mit eksempel herover er med Vueling fra fredag d. 22. november til mandag d. 25. november – altså henover en weekend. Foruden Vueling, flyver Norwegian også direkte til Barcelona fra København, hvilket betyder at du nærmest kan finde billige afgange hver dag. Det betyder selvfølgelig også at du sagtens kan ændre på rejselængden, hvis du ønsker at forlænge dit ophold til f.eks. 5 eller 7 dage. 

Herunder er en oversigt over andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et lækkert 4* hotel i Barcelona til en yderst fornuftig pris. Hotellet hedder Hotel Best Aranea, og her tjekker du ind på et 20 kvm. stort værelse, hvor du både har tv, gratis wifi, minibar og badeværelse med bruser eller badekar. Derudover tæller hotellets en fed tagterrasse med udsigt over byen, samt en fantastisk beliggenhed. Der er nemlig kun 10-20 minutters gang til den berømte kirke La Sagrada og den store hovedgade La Rambla.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Hotellet bliver især rost for indretningen, dets renlighed og den gode beliggenhed. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 1543 kr, hvilket svarer til 772 kr. pr. person. (ved 2 personer).

SE HOTELTILBUD 

Storbyferie i Barcelona

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

El Prat Lufthavnen (BCN) i Barcelona ligger kun 13 km. fra centrum, så det er utrolig nemt at komme frem og tilbage. Jeg anbefaler følgende muligheder:

Tog
Du kan tage toget direkte fra lufthavnen og til Sants (Hovedbanegården i Barcelona). Turen tager ikke mere end cirka 25 minutter og der kører nye tog hvert 30. minut. Prisen for en billet er cirka 4 euro, hvilket svarer til cirka 30 kr.

Bus
Busserne “Aerobus” kører hvert 5-10 minut fra lufthavnen og ind til centrum. Rejsetiden ligger på et cirka 20-40 minutter. Prisen for en enkeltilet er knap 6 euro, hvilket svarer til cirka 45 kr.

Taxa
Vil du helst slippe for den offentlige transport, så anbefaler jeg at du tager en taxa. Prisen for en tur til centrum koster et sted mellem 20-35 euro, hvilket svarer til cirka 150-250 kr.


Storbyferie i Barcelona

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar