Rejsetilbud Storbyferie

Weekend i Berlin: 2 nætter på 4* hotel inkl. fly for kun 735 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvad siger du til en billig storbyferie til Berlin? Jeg har fundet billige flybilletter samt et godt tilbud på et anmelderrost 4-stjernet hotel, og du kan derfor opleve den tyske hovedstad (henover en weekend) for nærmest ingen penge! Bliv klogere på 2. verdenskrig med et besøg ved Checkpoint Charlie, tag på kunstmuseum, se byen fra oven fra det berømte TV-tårn eller shop løs i de mange butikker og shoppingcentre. Jeg anbefaler dig derfor, at du straks hiver fat i din ven, veninde eller kæreste og får booket denne tur, inden at prisen begynder at stige!

TIP: jeg har skrevet en stor guide til Berlin, som klæder dig på inden afrejsen. Læs den og bliv klogere på hvordan du kan spare penge på transport, hvilke seværdigheder der er værd at opleve (og hvilke der er gratis!) og meget mere. Du finder guiden her: Berlin-guide


Weekend i Berlin: 2 nætter på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 735 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Storbyferie i Berlin

Flybilletter

Planlægger du en storbyferie til Berlin i den nærmeste fremtid? Så er du kommet til det helt rigtige sted. I dag har jeg nemlig fundet en MASSE billige weekend-flybilletter til Berlin fra både Billund og København.

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er 107 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 289 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Det er hos søgemaskinen Momondo at du netop nu kan finde billige flybilletter til Berlin – med afrejse henover en weekend. De billigste billetter er med afrejse fra Billund, hvor Ryanair flyver direkte til Berlin. Her kan du finde billetter til omkring 100-300 kr. Det kan dog også lade sig gøre, at finde billetter fra København, hvor både Easyjet, Ryanair og Norwegian flyver til Berlin. Her er prisen dog en del højere og ligger fra cirka 280-500 kroner.

Ovenstående eksempler fra Billund og København er begge fra d. 13. – 15. marts, men du kan finde lignende tilbud i perioden februar-april. Herunder har jeg lavet en oversigt over andre billige weekend-rejsedatoer, men du kan sagtens selv finde flere. Hvis du er fleksibel og kan rejse på hverdage, kan du endda finde flybilletter til endnu lavere priser end ovenstående!

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra Billund

Fra København


Hotel & Airbnb

Hotel

Til dette scoop har jeg fundet et godt tilbud på det 4-stjernede Ellington Hotel Berlin. Hotellet er pænt og moderne indrettet, og du checker ind på et lyst værelse med en fin størrelse, og hvor du både har tv, wifi og eget badeværelse. Hotellets beliggenhed er også rigtig god – og fås nærmest ikke bedre. Du bor nemlig kun 7 minutters gang fra Berlin Zoo og hvis du elsker shopping, er der kun 5 minutters gang til Berlins svar på Strøget, Kurfürstendamm. Derudover ligger der hele to forskellige u-bahn stationer tæt på hotellet, som kan fragte dig yderligere rundt i Berlin.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor får hotellet ros, og er vurderet til 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed og moderne stil. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 1255 kr. hvilket svarer til 628 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Transport fra Berlins to lufthavne og ind til centrum kan gøres på en lang række forskellige måder. I min Berlin-guide har jeg skrevet om, hvordan du nemmest (og billigst) kommer frem og tilbage. Derudover får du også et simpelt tip, til hvordan du kan spare penge på transporten rundt i byen. Du finder guiden her: Guide til Berlin


Storbyferie i Berlin

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar