Rejsetilbud Storbyferie

Storbyferie i Berlin: 3 nætter på 3* hotel inkl. fly for kun 675 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvad siger du til en billig storbyferie i Berlin? VÆRSGO! Jeg har fundet billige flybilletter og et godt tilbud på et anmelderrost hotel, og du kan derfor opleve den tyske hovedstad for nærmest ingen penge. Bliv klogere på 2. verdenskrig med et besøg ved Checkpoint Charlie, tag på kunstmuseum, se byen fra oven fra det berømte TV-tårn eller shop løs i de mange butikker og shoppingcentre. Jeg anbefaler dig derfor, at du straks hiver fat i din ven, veninde eller kæreste og får booket denne tur, inden at prisen begynder at stige!


Storbyferie i Berlin: 3 nætter på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 675 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Storbyferie i Berlin

Flybilletter

Planlægger du en tur til Berlin i den nærmeste fremtid? Så er du kommet til det helt rigtige sted! I dag har jeg nemlig fundet en MASSE billige flybilletter til Berlin fra både Billund og København.

Fly fra Billund

Storbyferie i Berlin

Prisen for flybilletterne er 78 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra København

Storbyferie i Berlin

Prisen for flybilletterne er 193 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Det er hos søgemaskinen Momondo at du netop nu kan finde billige flybilletter. De billigste billetter er med afrejse fra Billund, hvor Ryanair flyver direkte til Berlin. Det kan dog også lade sig gøre, at finde billetter fra København til fornuftige priser! Her kan du flyve med blandt andet Easyjet, Ryanair eller Norwegian og prisen starter fra cirka 190 kr. 

Ovenstående eksempler er fra d. 24. – 27. februar,  men du kan finde lignende tilbud i store dele af februar og marts. Herunder har jeg listet nogle af datoerne op, men du kan sagtens finde flere datoer og hvis du ønsker at forlænge dit ophold, så er det også muligt.

Andre billige rejsedatoer:

Fra Billund:

Fra København:


Hotel & Airbnb

Hotel

Til dette scoop har jeg fundet det splinternye og fine MEININGER Hotel Berlin. Hotellet er 3-stjernet og det ligger centralt i Berlin, og desuden tæt på u-bahn, så du nemt kan komme rundt i byen. Du tjekker ind på et lyst værelse, som har en fin størrelse, og hvor du både har tv, wifi og  eget badeværelse. Der er desuden mulighed for tilkøb af morgenmad, hvis du foretrækker dette.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?

På TripAdvisor får hotellet ros, og er vurderet til 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed og renlighed. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 1193 kr. hvilket svarer til 597 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Du kan finde mange forskellige hoteller i Berlin. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Berlin

Storbyferie i Berlin

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Hvis du lander i Schönefeld

Tog
Lufthavnen Schönefeld i Berlin er placeret i udkanten af byen, men det er nemt at blive fragtet ind til centrum. Den nemmeste og billigste måde er at tage toget fra lufthavnen og ind mod byen.

Taxa
En taxa vil koste på den gode side af 30 euro, som er cirka 230 kr.

Læs mere om mulighederne på lufthavnens egen hjemmeside, som du finder her.

Hvis du lander i TXL

Bus
Her kan du tage ekspress-buslinjen “TXL” som kører ind til centrum. Alternativt kan du hoppe på bus nr. 109.

Taxa
En taxa fra lufthavnen og ind til centrum vil koste mellem 20-30 euro (cirka).

Læs mere om mulighederne på lufthavnens egen hjemmeside, som du finder her.

Generel transport i Berlin
Et lille rejsetip er at bestille et Berlin WelcomeCard inden afrejsen. Dette vil give dig adgang til gratis offentlig transport (indenfor udvalgte zoner), samt en masse rabatter. Prisen starter fra 152 kr, så de penge er godt givet ud!

Bestil det her: Berlin WelcomeCard


Storbyferie i Berlin

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar