Rejsetilbud Storbyferie

Storbyferie i Budapest: 2 nætter på centralt 4* hotel inkl. fly for kun 526 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Tag på en hyggelig storbyferie til Budapest, der er en moderne storby, hvor historien er bevaret på bedst mulig vis.  Budapest er opdelt i to bydele (Buda & Pest) og adskilt af den smukke Donauflod, som løber gennem byen. Du finder en masse forskellige seværdigheder og aktiviteter i byen, og jeg vil klart anbefale dig at gå en tur forbi det smukke (og enorme) Parlament, som ligger direkte ud til floden. Du kan selvfølgelig heller ikke besøge Budapest, uden at tage en tur i et af byens mange, termiske bade. Hvad venter du på? Sæt kursen mod Ungarns hovedstad og nyd et par dage med shopping, spa og lækker gullasch – alt sammen til billige penge! 


Storbyferie i Budapest: 2 nætter på centralt 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 526 kr. 

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Storbyferie i Budapest

Flybilletter

Så er der billige flybilletter til Budapest! På Momondo har jeg netop fundet billige flybilletter med afrejse fra både København og Billund. Det er billigst at flyve fra København, hvor du lige nu kan finde billetter for cirka 218 kr. (se nedenstående eksempel), men det er også muligt at komme billigt afsted fra Billund – og du kan finde en masse afgange, til lignende priser, i store dele af marts, april og maj.

Fly fra København

Storbyferie i Budapest

Prisen for flybilletterne er på 218 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Billund

Storbyferie i Budapest

Prisen for flybilletterne er på 259 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Som du kan se herover, så har fundet et par super billige afgange fra både København og Billund. Eksemplet fra København er fra d. 26. – 28. marts og Billund er fra d. 19. – 21. marts. Det er HELDIGVIS ikke de eneste dage hvor du kan finde billige flybilletter til Budapest. Jeg har nemlig fundet mange afgange hvor du kan komme afsted for omkring 150-300 kr. –  i både marts, april og maj, så du har en masse forskellige muligheder. Ryanair flyver fra Billund på tirsdage, torsdage og lørdage, så hvis du vil kigge efter andre rejsedatoer, så sørg for at vælge disse dage. Det betyder også at du sagtens kan ændre de 2 nætter, som i mit eksempel, til det antal der passer dig. Hvis du vil flyve fra København, har du lidt flere muligheder. Her kan du nemlig flyve med både Ryanair (de billigste) og Norwegian.

Andre billige rejsedatoer

Fra Billund:

Fra København:


Hotel & Airbnb

Hotel

Du finder et stort udvalg af hoteller i Budapest, og du kan finde hoteller i stort set alle prisklasser. Min anbefaling er faldet på det 4-stjernede lejlighedshotel Enjoy Budapest Aparthotel. Her checker du ind på et 26 kvm. stort værelse med eget køkken og badeværelse, og en lang række faciliteter, blandt andet gratis wifi. Hotellets beliggenhed er desuden et stort plus. Du bor i gåafstand til byens største seværdigheder, og samtidig tæt på byens metro. Kan det blive bedre?

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?

På TripAdvisor får hotellet ros og er vurderet til hele 4,5 ud af 5! Gæsterne roser især den gode beliggenhed og derudover bliver de store, skønne værelser rost til skyerne! Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 616 kr. hvilket svarer til 308 kr. pr. person (ved 2 personer).

SE HOTELTILBUD

Storbyferie i Budapest

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Det er nemt at komme fra lufthavnen og ind til byens centrum. Jeg anbefaler følgende muligheder:

Taxa:
Den nemmeste måde er er tage en taxa fra lufthavnen. En tur på cirka 30 minutters tid og til en pris på cirka 150-200 kr.

Bus:
Den billigste måde er hoppe på en bus. Fra lufthavnen kører bus nr. 100E ind til centrum for en pris på cirka 20 kr. Læs mere om det her: bus til centrum


Storbyferie i Budapest

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar