Rejsetilbud Storbyferie

Storbyferie i Budapest: 2 nætter på centralt 3* hotel inkl. fly for kun 425 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvad siger du til en storbyferie til Budapest? Jeg siger i hvert fald ja tak – for den den ungarske perle er nemlig en af mine favoritbyer. Budapest er en moderne storby, hvor historien er bevaret på bedst mulig vis. Byen er opdelt i to bydele (Buda & Pest) og adskilt af den smukke Donauflod. Budapest byder på et hav af forskellige seværdigheder og aktiviteter, og jeg vil klart anbefale dig at gå en tur forbi det smukke (og enorme) Parlament, som ligger direkte ud til floden. Du kan selvfølgelig heller ikke besøge byen, uden at tage en tur i et af de mange, termiske bade. Hvad venter du på? Sæt kursen mod Ungarns hovedstad og nyd et par dage med shopping, spa og lækker gullasch – alt sammen til billige penge! 


Storbyferie i Budapest: 2 nætter på centralt 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 425 kr. 

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Storbyferie i Budapest

Flybilletter

Så er der billige flybilletter til Budapest! På Momondo har jeg netop fundet billige flybilletter med afrejse fra både Billund og København, og prisen starter fra helt ned til 150 kroner – hvad siger du så? 😎

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er på 150 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er på 150 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Det er muligt at komme afsted for 150-300 kroner i perioden fra december-februar. Mine eksempler herover er begge fra d. 14. – 16. januar, hvor du kan flyve afsted fra enten Billund eller København for 150 kroner. 

Passer disse datoer ikke dig, så kan du sagtens finde andre. Ryanair flyver fra Billund på tirsdage, torsdage og lørdage, så hvis du vil kigge efter andre rejsedatoer, så sørg for at vælge disse dage. Det betyder også at du sagtens kan ændre de 2 nætter, som i mit eksempel, til det antal der passer dig. Det samme gælder fra København, hvor både Ryanair og Norwegian flyver direkte til Budapest. Her kan du finde direkte flybilletter på alle ugens dage.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra Billund

Fra København


Hotel & Airbnb

Hotel

Du finder et stort udvalg af hoteller i Budapest, og du kan finde hoteller i alle prisklasser. Min anbefaling er faldet på det 3-stjernede lejlighedshotel HILD-1 Apartments Budapest, primært på grund af den fantastiske beliggenhed. Det ligger nemlig midt i byen og i gåafstand til floden og masser af byliv med shopping og restauranter. Kan det blive bedre? Næppe!

Lejligheden du checker ind i er et cirka 25 kvm. stort værelse med eget køkken og badeværelse, og en lang række faciliteter, blandt andet tv og gratis wifi. Du skal dog være opmærksom på at “hotellet” ikke har en reception. Det er derfor vigtigt at du tager kontakt til hotellet inden din ankomst, så du kan få udleveret nøglen når du ankommer.

Hvad siger gæsterne på Hotels.com?
Hotellet er forholdvis nyt og derfor har det ikke fået det helt store antal anmeldelser endnu. Men på Hotels er det vurderet til 8,8 ud af 10. Gæsterne roser især den gode beliggenhed og derudover får de store værelser massere af ros med på vejen.

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 550 kr. hvilket svarer til 275 kr. pr. person (ved 2 personer).

SE HOTELTILBUD

Storbyferie i Budapest

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Det er nemt at komme fra lufthavnen og ind til byens centrum. Jeg anbefaler følgende muligheder:

Taxa:
Den nemmeste måde er er tage en taxa fra lufthavnen. En tur på cirka 30 minutters tid og til en pris på cirka 150-200 kr.

Bus:
Den billigste måde er hoppe på en bus. Fra lufthavnen kører bus nr. 100E ind til centrum for en pris på cirka 20 kr. Læs mere om det her: bus til centrum


Storbyferie i Budapest

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar