Rejsetilbud Storbyferie

Storbyferie i Budapest: 2 nætter på centralt 3* hotel inkl. fly for kun 717 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvad siger du til en sommertur til Budapest? Jeg siger i hvert fald “ja tak”, for den den ungarske perle er nemlig en af mine favoritbyer! Budapest er en moderne storby, hvor historien er bevaret på bedst mulig vis. Byen er opdelt i to bydele (Buda & Pest) og adskilt af den smukke Donauflod. Budapest byder på et hav af forskellige seværdigheder og aktiviteter, og jeg vil klart anbefale dig at gå en tur forbi det smukke (og enorme) Parlament, som ligger direkte ud til floden. Du kan selvfølgelig heller ikke besøge byen, uden at tage en tur i et af de mange, termiske bade. Hvad venter du på? Sæt kursen mod Ungarns hovedstad og nyd et par dage med sol, shopping, spa og lækker gullasch – alt sammen til billige penge! 


Storbyferie i Budapest: 2 nætter på centralt 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 717 kr. 

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Storbyferie i Budapest

Flybilletter

Så er der billige flybilletter til Budapest! På Momondo har jeg netop fundet billige flybilletter med afrejse fra både København og Billund. Det er billigst at flyve fra København, hvor du lige nu kan finde billetter for cirka 276 kr. (se nedenstående eksempel), men det er også muligt at komme billigt afsted fra Billund.

Fly fra København

Storbyferie i Budapest

Prisen for flybilletterne er på 276 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Billund

Storbyferie i Budapest

Prisen for flybilletterne er på 357 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Som du kan se herover, så har fundet billige flybilletter fra både København og Billund. Det er muligt at komme afsted for 200-500 kroner i perioden fra august til starten af oktober. Mit eksempel herover fra København er fra d. 18. – 20. august, hvor du flyver med Ryanair.

Eksemplet fra Billund er ligeledes med Ryanair og her rejser du fra d. 27. – 29. august. Ryanair flyver fra Billund på tirsdage, torsdage og lørdage, så hvis du vil kigge efter andre rejsedatoer, så sørg for at vælge disse dage. Det betyder også at du sagtens kan ændre de 2 nætter, som i mit eksempel, til det antal der passer dig. Det samme gælder fra København, hvor både Ryanair og Norwegian flyver direkte til Budapest. Her kan du finde direkte flybilletter på alle ugens dage.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra København

Fra Billund


Hotel & Airbnb

Hotel

Du finder et stort udvalg af hoteller i Budapest, og du kan finde hoteller i alle prisklasser. Min anbefaling er faldet på det 3-stjernede lejlighedshotel HILD-1 Apartments Budapest, primært på grund af den fantastiske beliggenhed! Her checker du ind på et 25 kvm. stort værelse med eget køkken og badeværelse, og en lang række faciliteter, blandt andet tv og gratis wifi. Hotellets beliggenhed er desuden et stort plus. Du bor i gåafstand til floden, byliv med shopping og restauranter, og byens største seværdigheder. Kan det blive bedre? Næppe!

Du skal dog være opmærksom på at “hotellet” ikke har en reception. Det er derfor vigtigt at du tager kontakt til hotellet inden din ankomst, så du kan få udleveret nøglen når du ankommer.

Hvad siger gæsterne på Hotels.com?
Hotellet er forholdvis nyt og derfor har det ikke fået det helt store antal anmeldelser endnu. Men på Hotels er det vurderet til 8,8 ud af 10. Gæsterne roser især den gode beliggenhed og derudover får de store værelser massere af ros med på vejen.

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 881 kr. hvilket svarer til 441 kr. pr. person (ved 2 personer).

SE HOTELTILBUD

Storbyferie i Budapest

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Det er nemt at komme fra lufthavnen og ind til byens centrum. Jeg anbefaler følgende muligheder:

Taxa:
Den nemmeste måde er er tage en taxa fra lufthavnen. En tur på cirka 30 minutters tid og til en pris på cirka 150-200 kr.

Bus:
Den billigste måde er hoppe på en bus. Fra lufthavnen kører bus nr. 100E ind til centrum for en pris på cirka 20 kr. Læs mere om det her: bus til centrum


Storbyferie i Budapest

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar