Rejsetilbud Storbyferie

Storbyferie i Edinburgh: 3 dage på 4* hotel inkl. fly for kun 849 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Dette Scoop tager dig med på en billig, men ret lækker, storbyferie til Edinburgh. Byen er Skotlands hovedstad og den er et fantastisk miks, af det traditionelle Skotland og en moderne, europæisk storby. Byen oser af liv, og specielt i området omkring en gamle bydel, hvor du finder brostensgaden Royal Mile, som er Edinburghs historiske centrum. Ikke langt derfra ligger New Town, byens moderne område, hvor du kan shoppe løs i de mange fashionbutikker, eller nyde en kop kaffe på en trendy cafe, som står i stærk kontrast til de mere klassiske, britiske pubs, som du også finder overalt i byen.  Som du nok kan høre, så er Skotland meget mere end blot sækkepiber og whisky, og nu får du mulighed for at tage på en storbyferie i Edinburgh, til en super fornuftig pris!


Storbyferie i Edinburgh: 3 dage på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 786 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Storbyferie i Edinburgh

Flybilletter

I dag har jeg fundet en ordentlig stak billige flybilletter til Edinburgh. Billetterne er med afrejse fra København og du kan flyve med enten Ryanair eller Easyjet.

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 216 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Mit eksempel herover er fra d. 16. – 18. marts, hvor du flyver med Ryanair. Har du ikke mulighed for at rejse på denne dato, så er der heldigvis mange andre alternativer. Jeg har nemlig fundet flybilletter til omtrent samme pris i perioden fra marts-april Herunder kan du se en oversigt over andre rejsedatoer, hvor du kan komme afsted for under 400 kr. Husk at hotelprisen kan variere!

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb 

Hotel

Jeg har fundet et skønt, centralt hotel i Edinburgh, som hedder Ballantrae Albany Hotel. Hotellet er 4-stjernet og bygget i en klassisk, britisk stil og værelserne er nærmest herskabelige. Hotellet har en rigtig fin standard og du får et fint værelse med tv,  wifi og det rummeligt badeværelse, med enten bruser eller badekar.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 3,5 ud af 5. Gæsterne er specielt vilde med hotellet beliggenhed, som er midt i den gamle bydel, tæt på de fleste seværdigheder. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 1140 kr, hvilket svarer til 570 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Storbyferie i Edinburgh

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Lufthavnen i Edinburgh ligger forholdvist tæt på centrum, det er derfor nemt at komme frem og tilbage. Jeg vil anbefale dig følgende transportmuligheder:

Bus
Hop på Airlink-bussen, som kører fra lufthavnen og til centrum hvert 10. minut. Turen tager cirka 25-30 minutter og koster knap 30-40 danske kroner. Det kan du læse mere om her.

Taxa
Foretrækker du den “nemme” løsning, så kan du selvfølgelig også hoppe på en taxa. Du skal dog forvente en pris på cirka 150-200 kr.

Sporvogn
Du kan sågar også hoppe på byens sporvogn (tram) fra lufthavnen og ind til centrum. Skal du ind til den centrale del af byen tager turen cirka 30 minutter. Prisen er 50 kroner (6 pund) for en enkelt og 72 kroner (8,50 pund) for en retur. Det kan du læse mere om her.


Storbyferie i Edinburgh

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar