Miniferie Rejsetilbud Storbyferie

Påskeferie i København: 2 dage på hotel fra kun 415 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvad siger du til en super billig rejse til København i påsken 2019? Vores smukke hovedstad fik fornylig en FLOT 1. plads på listen over byer i hele verden, som du skal besøge i 2019 (det kan du læse mere om her). Det er derfor oplagt at “fejre” prisen med en påsketur til København. Jeg har fundet tre forskellige hoteltilbud frem;  et budgethotel, et mellemklassehotel og en luksushotel og du kan komme afsted fra kun 415 kr. Du kan derfor Invitere familien, kæresten eller din bedste ven/veninde med til København, og kombiner jeres ophold med en tur i Tivoli, et smut på Christiania eller et besøg på Louisiana. En shoppingtur på strøget har heller aldrig været en dårlig idé. 


København i påsken: 2 dage på hotel
Fra: 415 kr. pr. person

SE TILBUD


Storbyferie i København

Detaljer

Hos Hotels.com har jeg fundet tre forskellige tilbud, på tre forskellige hoteller i København. Jeg har fundet et budgethotel, et mellemklassehotel og et luksushotel, og  du kan derfor selv vælge, hvordan du vil bo under dit ophold i København. 

Budgethotel: a&o Copenhagen Nørrebro

Hotekæden a&o er kendt for at have nogle super fine budgethoteller og  sådan et har de også på Nørrebro i København. Her kan du således tjekke ind på et fint dobbeltværelse på 15 kvm. med tv, gratis wifi og eget badeværelse.

Hotellets beliggenhed er et par kilometer fra centrum, men med Bispebjerg St. i nærheden, er det nemt at hoppe på metroen og blive transporteret ind til byen.  Alternativt kan du gå turen på cirka 30 minutter.

Prisen for 1 overnatning i et dobbeltværelse er 829 kr, hvilket svarer til 415 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE TILBUD

Vinterferie i KøbenhavnMellemklassehotel: Scandic Palace Hotel

Foretrækker du at bo centralt? Så skal du vælge det 4-stjernede Scandic Palace hotel, som ligger DIREKTE ud til Rådhuspladsen i København. Du har således kun 5 minutters gang til tivoli på den ene side og strøget på den anden side. Hvad siger du så?

På hotellet kan du booke et economy-dobbeltværelse på 15 kvm., hvor du både har tv, roomservice, gratis wifi og meget andet. Hotellet har desuden fitnesscenter, restaurant og en række andre faciliteter.  Booker du dette hotel, så medfølger der endda morgenmad i prisen.

Prisen for 1 overnatning i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 1625 kr, hvilket svarer til 813 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE TILBUD

Storbyferie i KøbenhavnLuksushotel: NIMB Hotel

Skal det være lækkert, så lad det være lækkert! Nimb Hotel er et af de bedste hoteller i Danmark og med en beliggenhed midt i Tivoli, så kan man nærmest ikke bo mere centralt. Hotellet har selvfølgelig en masse faciliteter, hvor det blandt andet er værd at nævne deres tagterrasse, hvor du finder Danmarks eneste rooftop-pool. 

Det lækre dobbeltværelse du tjekker ind på, har udsigt over byen og en udstyrsliste så lang, at jeg ikke bliver færdig, hvis jeg skal nævne det hele. Men for kort at opsummere, så er der selvfølgelig gratis wifi, tv, badeværelse med badekar og når ja, sengetøj af Egyptisk bomuld. 

Prisen for 1 overnatning i et dobbeltværelse er 4500 kr, hvilket svarer til 2250 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE TILBUD

Storbyferie i København


Sådan kommer du til København

Hvis du har bil, kan du starte den op og køre via motorvejen til København. Hvis du bor omkring Århus eller i den nordlige del af Jylland, kan du desuden tage færgen til Sjællands Odde og køre videre derfra.

Hvis ikke du har en bil, kan du tage med enten tog eller bus. DSB kører hele vejen fra Jylland og til Hovedbanegården. En anden mulighed er at hoppe på Flixbus, som kører fra flere steder i Jylland. Bor du f.eks. i Aalborg, kan du få en returbillet for mellem 200-300 kr. Det kan du læse mere om her.


Storbyferie i København

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD


Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar