Rejsetilbud Storbyferie

Storbyferie i Krakow: 3 nætter på 4* hotel inkl. fly for kun 754 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

I dag går turen til Krakow, som er den næstestørste by i Polen, kun overgået af hovedstaden Warszawa. Krakow går for at være en af de smukkeste byer i hele Europa – og særligt området omkring byens gamle bydel i centrum er utrolig smuk. Her vil du opleve en kombination af middelalderagtige bygninger, kombineret med trendy caféer og restauranter. Det er også her du finder den store og imponerende kongeslot, Wawel slottet, som bestemt er et besøg værd. Krakow er i det store hele en god blandning af gammelt og nyt. Byen er nemlig en stor universitetsby og det betyder at byen, på trods af den gamle stil, er utrolig moderne og med på “beatet”. Sidst men ikke mindst, så er prisniveauet (sammenlignet med Danmark) ganske lavt og du kommer derfor langt for din hårdt tjente sparepenge! Er du klar på at opleve Krakow? Så læs med her.


Storbyferie i Krakow: 3 nætter på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 754 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Storbyferie i Krakow

Flybilletter

I dag har jeg fundet flybilletter til Polens næststørste by Krakow. Flybilletterne er med afrejse fra Billund og jeg har fundet billige afgange i februar og marts.

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er 206 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Flybilletterne er fundet på Travelmarket og de er med afrejse fra Billund, hvor Wizz Air flyver direkte til Krakow. Mit eksempel herover er fra d. 15. – 18. marts, hvor du kan flyve tur/retur for 206 kr.

Herunder har jeg lavet en oversigt over andre billige rejsedatoer, hvor du kan finde flybilletter i prislejet 200-300 kroner. Du kan dog sagtens selv finde flere afrejsedatoer (husk at hotelprisen kan variere), eller ændre på rejselængden, hvis du ønsker dette. Wizz Air flyver direkte mellem Billund og Krakow på onsdage og søndage.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Hotelpriserne i Krakow er ikke blandt de højeste i verden, og det er muligt at få ret meget hotel for pengene. Derfor har jeg også valgt at finde et lækkert 4-stjernet hotel, som du kan se herunder. Det betyder også at du kan, hvis hotelkvaliteten ikke betyder det store for dig, finde et billigere hotel og dermed gøre dette tilbud endnu billigere. Ønsker du dette, så kan du finde en oversigt over hoteller i Krakow her: hoteller i Krakow

Hotel

Jeg har valgt det 4-stjernede Novotel Krakow City West – en yderst lækkert og anmelderrost hotel, som kan bookes til en virkelig skarp pris. Hvis ikke du allerede kender til hotelkæden Novotel, så kan jeg fortælle at de er kendt for den høje kvalitet, uanset hvor i verden man vælger ét af deres hoteller – og det gælder selvfølgelig også for dette hotel.

Her checker du ind på et hele 30 kvm. stort superior-værelse med queensize-seng. På værelset har du både tv, te/kaffemaskine, gratis wifi og eget badeværelse med badekar. Derudover har hotellet et lækkert indendørs poolområde, spa- og fitnessfaciliteter, samt egen restaurant og bar. Der er desuden mulighed for tilkøb af morgenmad for cirka 300-400 kroner ekstra (for 2 personer).

Hotellets beliggenhed er også god, på trods af at det ligger et par kilometer fra den centrale del. Byens gamle bydel, hvor de fleste seværdigheder ligger, kan nåes på gåben på cirka 20-30 minutter. Alternativt kan du tage bussen for nærmest ingen penge, eller vælge at benytte hotellets egen (gratis!) shuttlebus, som kører på udvalgte tidspunkter af dagen.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne er især vilde med de store og rummelige værelser, hotellets poolområde og beliggenheden. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 1096 kr, hvilket svarer til 548 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Grundet det sene ankomsttidspunkt (hvis du vælger mine flyeksempler) vil jeg anbefale dig at tage en taxa frem og tilbage. Der er heldigvis kun 15 minutters kørsel til hotellet fra lufthavnen og turen bør derfor ikke koste meget mere end 10-15 euro, som svarer til 80-110 kroner. 


Storbyferie i Krakow

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar