Rejsetilbud Storbyferie

Forlænget weekend i Madrid: 3 nætter på 4* hotel inkl. fly for kun 993 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hola, er du klar på en storbyferie til Spaniens hovedstad? Tag med til Madrid, som har utrolig meget at byde på, hvad angår shopping, mad, kultur og sport! Byen bliver af mange kaldt for Spaniens bedste “shoppe-by” og her finder du både alle de store modehuse, men selvfølgelig også de spanske mærker Zara og Mango. Besøg byens mange smukke pladser, oplev det ENORME kongeslot eller sæt dig på en restaurant og nyd en omgang spansk tapas. Madrid er oplagt til en storbyferie og du kan komme afsted til en SUPER pris!


Forlænget weekend i Madrid: 3 nætter på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 993 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Madrid

Flybilletter

I dag har jeg fundet et fantastisk tilbud på flybilletter til Madrid! Billetterne findes på Momondo og er (desværre) kun fra København, men der er til gengæld en masse ledige rejsedatoer.

Fly fra København

Madrid

Prisen for flybilletterne er 298 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Ovenstående eksempel er fra d. 8. – 11. marts, hvor du rejser henover en weekend (fredag-mandag), og flyver med Ryanair. Foruden Ryanair, flyver også Norwegian og Iberia Express mellem København og Madrid, hvilket betyder at du har en masse forskellige muligheder, både i forhold til afrejsetidspunkter og datoer. Herunder har jeg således fundet en lang række andre billige afgange (både weekender og hverdage), hvor du kan komme afsted for omkring 300-600 kr.

Andre billige rejsedatoer:

Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et lækkert 4* hotel i Madrid, til en yderst fornuftig pris! Hotellet hedder Hotel iLUNION Pio XII og det ligger et par kilometer fra den centrale del af Madrid. Du har dog kun 5-10 minutters gang til den nærmeste metro (og bus), som kan transportere dig ind til hjertet af byen. På hotellet finder du både bar/lounge, fitnesscenter og mulighed for tilkøb af morgenmadsbuffet, der bliver rost til skyerne af gæsterne!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 4,5 ud af 5. Gæsterne roser især kvaliteten på hotellet, både på værelserne og de på de øvrige faciliteter. Derudover får beliggenheden ros med på vejen, da hotellet ligger i et livligt kvarter med gode indkøbsmuligheder, og tæt på metroen (og bus), som kører ind til centrum. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 1390 kr, hvilket svarer til 695 kr. pr. person (ved 2 personer).

SE HOTELTILBUD

Du kan finde mange forskellige hoteller i Madrid. Du finder en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Madrid

Madrid

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavn til hotel

Madrid har et yderst velfungerende transportsystem, hvilket gør det nemt at komme fra lufthavnen og til hotellet. Jeg anbefaler følgende muligheder:

Metro:
Den offentlige transport i byen er både effektiv og billig. Du kan f.eks. tage metroen fra lufthavnen til hotellet på cirka 30 minutter. Du finder en ruteplan her: metro fra lufthavnen

Taxa:
Hotellet ligger kun 10-15 minutters kørsel fra lufthavnen og du kan derfor sagtens tage en taxa, uden at skulle betale en formue.


Madrid

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar