Rejsetilbud Storbyferie

Forlænget weekend i Madrid: 3 nætter på 3* hotel inkl. fly for kun 865 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hola, er du klar på en storbyferie til Spaniens hovedstad? Tag med til Madrid, som har utrolig meget at byde på, hvad angår shopping, mad, kultur og sport! Byen bliver af mange kaldt for Spaniens bedste “shoppe-by” og her finder du både alle de store modehuse, men selvfølgelig også de spanske mærker Zara og Mango. Besøg byens mange smukke pladser, oplev det enorme kongeslot, eller sæt dig på en restaurant og nyd en omgang spansk tapas. Madrid er oplagt til en storbyferie og du kan komme afsted til en super pris!


Forlænget weekend i Madrid: 3 nætter på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 865 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Madrid

Flybilletter

I dag har jeg fundet billige flybilletter til Madrid! Billetterne findes på Momondo og er (desværre) kun fra København, men der er til gengæld en masse ledige rejsedatoer!

Fly fra København

Weekend i Madrid

Prisen for flybilletterne er 192 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Jeg har fundet disse billige flybilletter i perioden december til februar og en masse af dem er med afrejse henover en weekend! Mit eksempel herover er fra d. 25. – 28. januar (lørdag-tirsdag) hvor du kan komme afsted for kun 192 kroner. De billigste flybilletter fra København er med Ryanair, men derudover kan du også finde afgange med Norwegian og Iberia Express, hvilket betyder at du har en masse forskellige muligheder, både i forhold til afrejsetidspunkter og datoer. Herunder har jeg  fundet en lang række andre billige afgange (både weekender og hverdage), hvor du kan komme afsted for omkring 190-500 kr.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et godt 3* hotel i Madrid, til en yderst fornuftig pris! Hotellet hedder Travelodge Madrid Torrelaguna og det ligger et par kilometer fra den centrale del af Madrid. Du har dog kun 5-10 minutters gang til den nærmeste metro (og bus), som kan transportere dig ind til hjertet af byen. På hotellet checker du ind på et 15 kvm. stort standardværelse med dobbeltseng, tv og eget badeværelse med toilet og bruser.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 3,5 ud af 5. Gæsterne roser især kvaliteten på hotellet, både på værelserne og de på de øvrige faciliteter. Derudover får beliggenheden ros med på vejen, da hotellet ligger i et livligt kvarter med gode indkøbsmuligheder, og tæt på metroen (og bus), som kører ind til centrum. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 1345 kr, hvilket svarer til 673 kr. pr. person (ved 2 personer).

SE HOTELTILBUD

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen og til hotellet

Madrid har et yderst velfungerende transportsystem, hvilket gør det nemt at komme fra lufthavnen og til hotellet. Jeg anbefaler følgende muligheder:

Metro:
Den offentlige transport i byen er både effektiv og billig. Du kan f.eks. tage metroen fra lufthavnen til hotellet på cirka 40-50 minutter. Du finder en ruteplan her: metro fra lufthavnen

Taxa:
Hotellet ligger kun 10-15 minutters kørsel fra lufthavnen og du kan derfor sagtens tage en taxa, uden at skulle betale en formue.


Madrid

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar