Rejsetilbud Storbyferie

Storbyferie i Paris: 2 nætter på 3* hotel inkl. fly for kun 902 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Skønne Paris, hvor skal jeg starte? Frankrigs hovedstad er en storslået og unik storby, som venter på at blive udforsket! Du kan starte med en tur op i Eiffeltårnet, hvorfra du kan nyde en fantastisk udsigt over millionbyen. Efterfølgende kan du tage på en sejltur ned af den ikoniske flod Seinen, som snegler sig gennem byen. For ej at forglemme verdens mest besøgte museum, Louvre! Paris er spækket med oplevelser og seværdigheder, og er perfekt til en getaway i løbet af efteråret. Læs med her og find ud af, hvordan du kan rejse på en storbyferie i Paris for kun 902 kr.! 

TIP: Vil du vide hvordan du oplever det bedste fra Paris, uden at betale en formue? Læs denne guide til Paris, hvor du blandt andet får et tip til, hvordan du får gratis entre til Louvre! Du kan finde guiden her: oplev Paris på budget


Storbyferie i Paris: 2 nætter på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 902 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Storbyferie i Paris

Flybilletter

Oui oui oui, så er der billige flybilletter til Paris! På søgemaskinen Momondo har jeg netop fundet billige flybilletter, til Frankrigs fantastiske hovedstad henover efteråret og vinteren.

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 458 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD         

Eksemplet herover, hvor du flyver med Easyjet, er fra d. 30. november til d. 2. december (lørdag-mandag) til kun 458 kr. Bemærk de gode flyvetider, hvor du med en tidlig udrejse, og sen hjemrejse, virkelig får fuld valuta for pengene – og massere af tid til at opleve Paris!

Som jeg kort var inde på herover, så har jeg fundet billige flybilletter henover hele efteråret.  Du kan derfor komme afsted fra oktober og helt frem til december. Prisniveauet ligger på omkring 400-700 kr. for en returbillet. Der afgår (flere gange) dagligt fly mellem København og Paris, hvor både Easyjet, Norwegian, Vueling og Air France flyver på ruten. Det betyder også at du sagtens kan ændre på rejselængden, hvis du synes mit eksempel herover (3 dage) er for lidt. Herunder har jeg desuden fundet en masse eksempler på andre billige rejsedatoer, hvor du har mulighed for, ligesom ovenstående afgang, at flyve henholdvis tidligt på udrejsen og sent på hjemrejsen.

TIP: Hvis du vil rejse fra Jylland, kan du finde direkte flybilletter fra Billund for cirka 1100-1500 kr og fra Aalborg (med mellemlandning) for cirka samme pris.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et fint 3* hotel frem til dig, som hedder Aparthotel Adagio access Paris Clichy. Hotellet er et lejlighedshotel og dvs. at du checker ind på et fint værelse med både tekøkken, spiseområde, dobbeltseng og eget badeværelse. Der er desuden mulighed for tilkøb af morgenmad, hvis du foretrækker dette. Hotellet beliggenhed er ganske fin, på trods af, at du bor et par kilometer fra centrum. Du har nemlig hele 2 metrostationer indenfor 10 minutters gang fra hotellet, hvilket betyder at du kan være inde i den centrale del af Paris på kun 15-20 minutter!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser blandt de fine værelse og beliggenheden tæt på to forskellige metrostationer, som gør det nemt at komme ind til byen. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 888 kr, hvilket svarer til 444 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Storbyferie i Paris

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Paris har to store lufthavne, nemlig Charles De Gaulle og Orly. Vælger du de flybilletter som jeg har fundet, lander du i Charles De Gaulle lufthavnen.  Her får du en miniguide til hvordan du kommer til og fra centrum.

Charles De Gaulle lufthavnen
Her kan du tage toget (RER B), som går direkte fra lufthavnen og ind til Gare Du Nord eller Châtelet les Halles, hvorfra du kan komme med metroen videre. Turen tager knap 30 minutter og koster cirka 10 euro.

Du kan læse mere om transport til og fra denne lufthavn her.


Storbyferie i Paris

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar