Rejsetilbud Storbyferie

Storbyferie i Prag: 3 dage på 4* hotel inkl. fly for kun 712 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvad siger du til en super billig storbyferie i Prag? I dag har jeg sammensat et scoop til byen, som mange betegner som en af Europas smukkeste. Prag ligger direkte ned til floden Moldau og det er også her du finder et af byens varemærker, Karlsbroen. Byens pulserende “centrum” er er kompakt bykerne, hvor du kan finde alt være lokale markeder, til store, moderne shoppingcentre. Overalt bliver du mødt af en duft af klassiske, tjekkiske gryderetter, som nydes med en kold øl til, serveret direkte fra et af lokale ølbryggerier. Prag er en utrolig prisvenlig by, som blot venter på at blive udforsket, og med dette scoop har du mulighed for at nyde et par dage i den tjekkiske hovedstad – og jeg garantere dig for, at du ikke kommer til at kede dig.


Storbyferie i Prag: 3 dage på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 712 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Storbyferie i Prag

Flybilletter

Momondo har jeg fundet billige flybilletter til Prag fra både København og Billund, hvor du kan komme afsted for mellem 210-400 kr. tur/retur. 

Fly fra København

Storbyferie i PragPrisen for flybilletterne er på 213 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Billund

Storbyferie i Prag

Prisen for flybilletterne er på 213 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Ovenstående eksempler er fra d. 7-9. maj og begge afgange er med Ryanair. Passer disse datoer ikke ind i dine rejseplaner, så ingen panik. Du kan nemlig finde flybilletter magen til ovenstående eksempler, i store dele af april, maj og helt hen i juni måned. Den nyåbnede rute mellem Billund og Prag flyves på tirsdage, torsdage og lørdage, så det er altså på disse dage at du finder de billigste – og direkte flyafgange. Fra København har du en masse forskellige muligheder, hvor både Ryanair, Norwegian og Czech Airlines flyver direkte til Prag, og du kan derfor finde direkte flybilletter på alle ugens dage.

Herunder er en oversigt over andre billige rejsedatoer

Fra København

Fra Billund


Hotel & Airbnb

Hotel

På hotelsøgemaskinen Hotels.com har jeg fundet et skarpt tilbud på det moderne og 4*stjernede Hotel Ariston & Ariston Patio. Her checker du ind på et 18 kvm. stort værelse med dobbeltseng og (selvfølgelig) eget badeværelse. Derudover er der både tv og gratis wifi, og der er endda også morgenmad inkluderet i prisen!

Hotellets beliggenhed er også rigtig god og ligger ikke langt fra centrum, hvor du nemt kan gå rundt til byens oplevelser og seværdigheder. Der ligger desuden en metro/tram få minutters gang fra hotellet, og det er derfor utrolig nemt at komme rundt. 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost til skyerne og de har en vurdering på 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed, serviceniveauet og værelsesstandarden. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 998 kr, hvilket svarer til 499 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Du kan finde mange forskellige hoteller i Prag. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Prag

 

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Bus og metro
Det er nemt at komme fra lufthavnen og til hotellet med offentlig transport. Du skal således blot hoppe på en bus, og efterfølgende skifte til metroen. Turen tager cirka 50 minutter og koster i omegnen af 10-20 kr. Du finder en komplet ruteplan her: ruteplan

Taxa
Skal det være nemt og hurtigt, så anbefaler jeg at du hopper på en taxa. Prisen for en tur fra lufthavnen og til centrum af Prag koster cirka 150-180 kr. 

Hotellets lufthavnstransport
Du kan også vælge at booke hotellets egen lufthavnstransport, som koster 30 euro, hvilket svarer til cirka 220 kr. Hvis du ønsker dette, skal du kontakte hotellet når du har booket dit værelse.


Storbyferie i Prag

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar