Rejsetilbud Storbyferie

Storbyferie i Prag: 3 dage på 4* hotel inkl. fly for kun 532 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvad siger du til en super billig storbyferie i Prag? I dag har jeg sammensat et scoop til byen, som mange betegner som en af Europas smukkeste. Prag ligger direkte ned til floden Moldau og det er også her du finder et af byens varemærker, Karlsbroen. Byens pulserende “centrum” er er kompakt bykerne, hvor du kan finde alt være lokale markeder, til store, moderne shoppingcentre. Overalt bliver du mødt af en duft af klassiske, tjekkiske gryderetter, som nydes med en kold øl til, serveret direkte fra et af lokale ølbryggerier. Prag er en utrolig prisvenlig by, som blot venter på at blive udforsket, og med dette scoop har du mulighed for at nyde et par dage i den tjekkiske hovedstad – og jeg garantere dig for, at du ikke kommer til at kede dig.


Storbyferie i Prag: 3 dage på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 532 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Storbyferie i Prag

Flybilletter

Hold godt fast! På Momondo har jeg nemlig fundet nogle vildt billige flybilletter til Prag. Du kan således komme afsted fra kun 150 kroner (tur/retur) fra Billund! Derudover er det også muligt at finde billige afgange fra København, så det kan nærmest ikke blive meget bedre.

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er på 150 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er på 192 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Flybilletterne kan findes i perioden november-december. De billigste afgange finder du fra Billund, hvor prisen på langt de fleste afgange, ligger på mellem 150-300 kroner. Mit eksempel herover er fra d. 26. – 28 .november, hvor du flyver med Ryanair. Denne rute flyves på tirsdage, torsdage og lørdage, så det er altså på disse dage at du finder de billigste – og direkte flyafgange. Det betyder derfor også, at du sagtens kan ændre på rejselængden, hvis du ønsker længere tid i Prag.

Der er ligeledes mulighed for at finde en masse billige flybilletter med afrejse fra København. Her flyver både både Ryanair, Norwegian og Czech Airlines flyver direkte til Prag, og du kan derfor finde direkte flybilletter på alle ugens dage. Prisen svinger her mellem 230-500 kroner, alt afhængig af hvilket flyselskab du vælger. Mit eksempel herover er fra d. 26. – 28. november, hvor du kan komme afsted med Ryanair for 192 kroner.

Herunder er en oversigt over andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra Billund

Fra København


Hotel & Airbnb

Hotel

På hotelsøgemaskinen Hotels.com har jeg fundet et skarpt tilbud på det 4-stjernede Hotel Modrá Rúze. Her checker du ind på et fint værelse med dobbeltseng og (selvfølgelig) eget badeværelse. Derudover er der både tv og gratis wifi på værelset. Opholdet er som udgangspunkt uden morgenmad, men det kan tilkøbes for kun (cirka) 120 kroner ekstra for 2 personer, hvilket må siges at være en fair pris!

Hotellets beliggenhed er også rigtig god og ligger ikke langt fra centrum, hvor du nemt kan gå rundt til byens oplevelser og seværdigheder. Der ligger desuden en metro/tram få minutters gang fra hotellet, og det er derfor utrolig nemt at komme rundt. 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost og de har en vurdering på 4 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed, serviceniveauet og værelsesstandarden. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 764 kr, hvilket svarer til 382 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Bus og metro
Det er nemt at komme fra lufthavnen og til hotellet med offentlig transport. Du skal således blot hoppe på en bus, og efterfølgende skifte til metroen. Turen tager cirka 40 minutter og koster i omegnen af 10-20 kr. Du finder en komplet ruteplan her: ruteplan

Taxa
Skal det være nemt og hurtigt, så anbefaler jeg at du hopper på en taxa. Prisen for en tur fra lufthavnen og til centrum af Prag koster cirka 150-180 kr. 

Hotellets lufthavnstransport
Du kan også vælge at booke hotellets egen lufthavnstransport, som koster 620 tjekkiske koruna, hvilket svarer til cirka 181 kr. Hvis du ønsker dette, skal du kontakte hotellet når du har booket dit værelse.


Storbyferie i Prag

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar