Rejsetilbud Storbyferie

Storbyferie i Rom: 3 nætter på 4* hotel (m. morgenmad) inkl. fly for kun 801 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Så kan du godt pakke kufferten og forberede et par italienske gloser, for dette Scoop er en storbyferie til Rom! Italiens hovedstad har en helt unik stemning, som der ikke findes i andre storbyer, og byen er et tag-selv bord, fyldt med kultur og monumenter, shoppingmuligheder og selvfølgelig det italienske køkken. Der findes utrolig mange seværdigheder i Rom, men du kan ikke besøge byen, uden at opleve Peterskirken (verdens største kirke frem til 1989), Fontana di Trevi (måske verdens mest kendte springvand) og selvfølgelig det store Colosseum, som er et af verdens Syv Nye Underværker.


Storbyferie i Rom: 3 nætter på 4* hotel (m. morgenmad) inkl. fly
Samlet pris: 801 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Storbyferie i Rom

Flybilletter

Prego (værsgo på Italiensk, så ved du også det) jeg har netop fundet billige flybilletter til den fantastiske, italienske hovedstad! 

Fly fra København

Storbyferie i Rom

Prisen for flybilletterne er på 298 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Flybilletterne er fundet på Momondo og du kan rejse i perioden februar – april. Flybilletterne er med afrejse fra København, hvor både Ryanair (de billigste), Norwegian og SAS flyver direkte til Rom. Ovenstående eksempel er fra d. 18. – 21. marts med Ryanair, men herunder har jeg lavet en oversigt over andre billige rejsedatoer.

Andre billige rejsedatoer:


Hotel & Airbnb

Hotel

Til dette scoop i Rom, har jeg fundet et super fint 4* hotel. Hotellet hedder Hotel Regent og har blandt andet en restaurant, bar/lounge og der er gratis wifi. Hotellet ligger 4-5 km. fra centrum, men der går både bus og metro tæt på hotellet og ind til centrum, og hvis du frisk på en gåtur, kan du gøre det på cirka 40 minutter. Der medfølger desuden morgenmad i prisen og morgenmaden bliver endda rost af gæsterne! 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?

På TripAdvisor er hotellet vurderet til 3,0 ud af 5. Normalt vil jeg være påpasselig med at anbefale et hotel med denne vurdering, men jeg har været igennem mange af anmeldelserne, og mange af de “dårligere” anmeldelser går på hotellets beliggenhed. I afsnittet herover har jeg dog forklaret dig, hvor nemt du kan komme frem og tilbage, så hvis du er indforstået med det, er hotellet en super fin mulighed. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 1005 kr. hvilket svarer til 503 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD 

Du kan selvfølgelig finde hoteller i alle slags kategorier i Rom. Hvis du ønsker at se en oversigt over dem, kan du klikke her: Hoteller i Rom

Storbyferie i Rom

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Roms Ciampino lufthavn ligger godt 16 km. fra centrum og jeg anbefaler at du tager enten bus eller taxa.

Bus
Den billigste metode er at tage en Terravision Bus fra lufthavnen og til Roms centrale busstation, Termini Station Rome. Denne tur koster cirka 10 euro (for en retur), hvilket svarer til cirka 70 kr. hvis du booker i forvejen. Du kan booke billetter via dette link: Book busbillet her.

Når du er fremme på Termini stationen, skal du blot tage bus 910 til stoppestedet “Staz.ne Euclide”, hvorfra du skal gå i 5 minutter hen til hotellet. Hele turen tager cirka 20 minutter. Du kan se en oversigt over denne rute her: Se busrute

Taxa
Hvis du vil med en taxa, skal du nok forvente at betale på den gode side af 300-400 kr. Husk at tage en autoriseret taxa, som er kendetegnet ved den hvide farve og et stort TAXI skilt på taget.


Storbyferie i Rom

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar