Rejsetilbud Storbyferie

Storbyferie i Rom: 3 nætter på 3* hotel inkl. direkte fly for kun 815 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Så kan du godt pakke kufferten og forberede et par italienske gloser, for dette scoop er en storbyferie til Rom! Italiens hovedstad har en helt unik stemning, som der ikke findes i andre storbyer, og byen er et tag-selv bord fyldt med kultur og monumenter, shopping og selvfølgelig det italienske køkken. Der findes utrolig mange seværdigheder i Rom, men du kan ikke besøge byen, uden at opleve Peterskirken (verdens største kirke frem til 1989), Fontana di Trevi (måske verdens mest kendte springvand) og selvfølgelig det store Colosseum, som er et af verdens Syv Nye Underværker. Står en storbyferie i Rom højt på din ønskeliste? Så læs med her!


Storbyferie i Rom: 3 nætter på 3* hotel inkl. direkte fly
Samlet pris: 815 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Storbyferie i Rom

Flybilletter

Prego (værsgo på italiensk, så ved du også det) jeg har netop fundet billige flybilletter til den fantastiske, italienske hovedstad!

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er på 241 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Jeg har fundet en masse billige flybilletter til Rom med afrejse fra København. Der er mulighed for at finde billige afgange (240-400 kroner) i perioden fra januar-marts. Mit eksempel herover er fra d. 24. – 27. februar, hvor du flyver direkte til Rom med Ryanair. Der er desuden en del flere afrejsemuligheder fra København, hvor både Ryanair, Norwegian og SAS nærmest dagligt flyver til Rom. Herunder er en oversigt over andre rejsedatoer, hvor du kan finde billige flybilletter. Husk at hotelprisen kan variere. 

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Hotel

Til dette scoop i Rom, har jeg fundet et super fint 3* hotel. Hotellet hedder Hotel Medici og her checker du ind på et dobbeltværelse på cirka 11 kvm med gratis wifi og eget badeværelse. Hotellet ligger 2-3 km. fra den centrale del af Rom, men du kan sagtens gå rundt til byens seværdigheder. Derudover går der går både bus og metro tæt på hotellet og ind til centrum. Sidst men ikke mindst, skal jeg huske at nævne at der der medfølger desuden morgenmad i prisen og morgenmaden bliver endda rost af gæsterne! 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor er hotellet vurderet til 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed og derudover har de fleste gæster kun ros tilovers for værelserne og den medfølgende morgenmad. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 1148 kr. hvilket svarer til 574 kr. pr. person. (ved 2 personer).

SE HOTELTILBUD 

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Roms Ciampino lufthavn ligger godt 25 km. fra hotellet og jeg anbefaler at du tager enten bus/metro eller taxa.

Bus/metro
Den billigste metode er at tage en Terravision Bus fra lufthavnen og til Roms centrale busstation, Termini Station Rome. Denne tur koster cirka 10 euro (for en retur) hvis du booker i forveje, hvilket svarer til cirka 70 kr. Du kan booke billetter via dette link: Book busbillet her.

Når du er fremme på Termini stationen, er der cirka 1,5 kilometer til hotellet. Herfra kan du enten gå eller tage bus/metro Du kan se en oversigt over denne rute her: Se busrute

Taxa
Hvis du vil med en taxa, skal du nok forvente at betale på den gode side af 300-400 kr. Husk at tage en autoriseret taxa, som er kendetegnet ved den hvide farve og et stort TAXI skilt på taget.


Storbyferie i Rom

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar