Rejsetilbud Storbyferie

Storbyferie i Rom: 3 dage på 4* hotel inkl. fly for kun 686 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Så kan du godt pakke kufferten og forberede et par italienske gloser, for dette scoop er en storbyferie til Rom! Italiens hovedstad har en helt unik stemning, som der ikke findes i andre storbyer, og byen er et tag-selv bord fyldt med kultur og monumenter, shopping og selvfølgelig det italienske køkken. Der findes utrolig mange seværdigheder i Rom, men du kan ikke besøge byen, uden at opleve Peterskirken (verdens største kirke frem til 1989), Fontana di Trevi (måske verdens mest kendte springvand) og selvfølgelig det store Colosseum, som er et af verdens Syv Nye Underværker. Står Rom højt på din ønskeliste? Så læs med her!


Storbyferie i Rom: 3 dage på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 686 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Storbyferie i Rom

Flybilletter

Prego (værsgo på italiensk, så ved du også det) jeg har netop fundet billige flybilletter til den fantastiske, italienske hovedstad. Og der er endda mulighed for at komme afsted fra både København og Billund!

Fly fra København

Storbyferie i Rom

Prisen for flybilletterne er på 326 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er på 443 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Jeg har fundet en masse billige flybilletter til Rom i perioden august til oktober. Prisen svinger fra cirka 300-500 kroner, alt afhængig af hvilken afrejselufthavn, og hvilke rejsedatoer du vælger. Mit eksempel herover fra København er fra d. 11. – 13. november hvor du flyver direkte til Rom med Ryanair. Der er desuden en del flere afrejsemuligheder fra København, hvor både Ryanair, Norwegian og SAS nærmest dagligt flyver til Rom. 

Hvis du vil afsted fra Billund, har jeg fundet en billig afgang d. 22. – 24. oktober (ligeledes med Ryanair), hvor du kan komme afsted fra 443 kroner. Det er kun Ryanair der flyver direkte til Rom fra Billund og det gør de på tirsdage, torsdage og lørdage, men kun frem til slutningen af oktober, hvor ruten går på “vinterferie” frem til foråret.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra København

Fra Billund


Hotel & Airbnb

Hotel

Til dette scoop i Rom, har jeg fundet et super fint 4* hotel. Hotellet hedder Hotel Regent og har blandt andet en restaurant, bar/lounge og der er gratis wifi. Hotellet ligger 4-5 km. fra centrum, men der går både bus og metro tæt på hotellet og ind til centrum, og hvis du frisk på en gåtur, kan du tage turen på cirka 40 minutter. Der medfølger desuden morgenmad i prisen og morgenmaden bliver endda rost af gæsterne! 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?

På TripAdvisor er hotellet vurderet til 3,0 ud af 5. Anmeldelserne er lidt blandet, men hvis man går dem igennem, så er de fleste “negative” anmeldelser baseret på hotellets beliggenhed. Men som jeg har forklaret herover, er det utrolig nemt at komme til/fra centrum, hvis man benytter offentlig transport. Derudover har de fleste gæster kun ros tilovers for værelserne og den medfølgende morgenmad. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 719 kr. hvilket svarer til 360 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD 

Storbyferie i Rom

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Roms Ciampino lufthavn ligger godt 16 km. fra centrum og jeg anbefaler at du tager enten bus eller taxa.

Bus
Den billigste metode er at tage en Terravision Bus fra lufthavnen og til Roms centrale busstation, Termini Station Rome. Denne tur koster cirka 10 euro (for en retur), hvilket svarer til cirka 70 kr. hvis du booker i forvejen. Du kan booke billetter via dette link: Book busbillet her.

Når du er fremme på Termini stationen, skal du blot tage bus 910 til stoppestedet “Staz.ne Euclide”, hvorfra du skal gå i 5 minutter hen til hotellet. Hele turen tager cirka 20 minutter. Du kan se en oversigt over denne rute her: Se busrute

Taxa
Hvis du vil med en taxa, skal du nok forvente at betale på den gode side af 300-400 kr. Husk at tage en autoriseret taxa, som er kendetegnet ved den hvide farve og et stort TAXI skilt på taget.


Storbyferie i Rom

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar