Rejsetilbud Storbyferie

Storbyferie i Wien: 3 nætter på 3* hotel inkl. fly for kun 830 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvad siger du til en billig storbyferie til Wien, en af Europas smukkeste hovedstæder? I dag har jeg fundet præcis sådan et tilbud. Jeg er nemlig faldet over billige flybilletter til Østrigs hovedstad – og det skal selvfølgelig udnyttes med det samme! Byen er mest af alt kendt for klassisk musik, men Wien er meget mere end det. Den gamle bydel er spækket med fascinerende bygninger og arkitektur, og i den mere moderne del af Wien, finder du lækre spisesteder, hippe caféer og gode shoppingmuligheder. En storbyferie i Wien har noget for enhver smag.  Vidste du i øvrigt, at byen sidste år, blev kåret til verdens hyggeligste by at bo i? Den er god nok!


Storbyferie i Wien: 3 nætter på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 830 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Storbyferie i Wien

Flybilletter

Travelmarket har jeg i dag fundet billige flybilletter til Wien – Østrigs smukke hovedstad. I øjeblikket er det nemlig muligt, at booke returbilletter fra helt ned til (cirka) 150 kroner og det er altså billigt!

Fly fra Billund

Storbyferie i Wien

Prisen for flybilletterne er 158 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD         

Flybilletterne er med afrejse fra Billund og du flyver med det Wizz Air. Ovenstående eksempel er fra d. 22. – 25. september, men du kan finde lignende afgange i størstedelen af efteråret. Wizz Air flyver på onsdage, fredage og søndage, og du kan derfor kombinere rejselængden på flere forskellige måder. Herunder er et udpluk af andre billige rejsedatoer, men du kan sagtens selv finde flere, så længe du søger på de førnævnte datoer.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et skarpt tilbud på et 3-stjernet lejlighedshotel med en god beliggenhed i Wien. Hotellet hedder Kaiser Apartments og her checker du ind i en 20 kvm. stor lejlighed med en dobbeltseng, et fint tekøkken og et badeværelse med bruser. Hotellet ligger cirka 10-15 minutters gang fra byens centrum, og der ligger ligeledes to forskellige u-bahnstationer tæt på hotellet, så det er utrolig nemt at komme rundt.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 5,0 ud af 5. Vurderingen bygger “kun” på 7 anmeldelser, men når man går dem igennem, får man hurtigt et indtryk af, at gæsterne har været glade for deres ophold på hotellet. Det er særligt beliggenheden og de fine værelser som får ros med på vejen. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 1343 kr, hvilket svarer til 672 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Storbyferie i Wien

 

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Jeg vil anbefale dig følgende transportmuligheder, når du ankommer til Wiens lufthavn og skal ind til centrum.

CAT-tog
Wien har et såkaldt City Airport Train (CAT) som tager dig fra lufthavnen til centrum på knap 15 minutter. Prisen er cirka 10 euro, hvilket svarer til cirka 75 kr. 

Alm. tog
Du kan også vælge at tage det almindelige tog, som er en del billigere en CAT-toget, men også langsommere. Her koster en billet under 4 euro (30 kr.) og dette tog gør en lang række stop på vejen, i modsætning til CAT-toget.

Bus
Hop på bussen udenfor lufthavnsterminalen og bliv kørt ind til centrum af Wien for 7 euro (50 kr.)

Taxa
Foretrækker du at hoppe ind i en taxa og blot sige adressen på hotellet, så skal du forvente at slippe mellem 30-40 euro, som svarer til 220-300 kr. 


Storbyferie i Wien

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar