Rejsetilbud Sportsrejser

CHAMPIONS LEAGUE: Tottenham – FC Barcelona inkl. fly, hotel og kampbillet for kun 2590 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

FODBOLDREJSE TIL CHAMPIONS LEAGUE: Er du klar på dit livs fodboldrejse? Uanset om du er fan af Tottenham eller Barcelona, så er denne kamp et must-see for alle fodboldfans! På det magiske Wembley Stadium tager Tottenham imod de spanske giganter fra FC Barcelona. Oplev nogle af verdens absolut bedste fodboldspillere, når danske Christian Eriksen, sammen med Harry Kane og resten af Tottenhams mandskab, skal forsøge at stjæle point fra Messi, Suarez og FC Barcelona. Det er Champions League, på et af de mest legendariske stadions i verden, med nogle af de bedste fodboldspillere i verden. Kan det blive større? Næppe! Prisen for dette Scoop er virkelig billig, men skynd dig, for der går ikke længe før billetterne er væk!


Champions League: Tottenham – FC Barcelona inkl. fly, hotel og kampbillet
Samlet pris: 2590 kr.

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD


Tottenham

Flybilletter

Flybilletterne til dette Scoop er fundet på Skyscanner og er med afrejse fra enten København eller Billund. Kampen spilles onsdag d. 3 oktober kl. 21.00 og nedenstående eksempel er fra d. 3-4 oktober. De billigste billetter finder du med afrejse fra København, hvor prisen er cirka 400 kr. Hvis du foretrækker at flyve fra Billund, så ligger prisen for flybilletterne på cirka 679 kr. 

Fly fra København

Tottenham

Prisen for flybilletterne er 401 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Billund

Tottenham

Prisen for flybilletterne er 679 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et super godt 4* hotel, som ligger tæt på Wembley, hvor kampen spilles. Hotellet hedder Holiday Inn London Wembley og foruden den gode beliggenhed tæt på stadion, så har hotellet både restaurant/bar, indendørs pool, motionscenter, gratis wifi og meget mere. Der medfølger desuden morgenmad i prisen!

Tottenham

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især de fine (og store) værelser på hotellet, renligheden og serviceniveauet. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 1 nat i et dobbeltværelse er 1187 kr, hvilket svarer til 594 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD

Der findes mange forskellige hoteller i London, men du kan finde en komplet oversigt her: Hoteller i London

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Billetter

Kampen mellem Tottenham og FC Barcelona spilles på Wembley d. 3 oktober kl. 21.00. Billetterne kan købe hos Rejsefidus og de koster fra 1595 kr. stykket.

Tottenham


Tottenham

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar