Rejsetilbud Sportsrejser

Topkamp i Premier League: Tottenham – Manchester United inkl. fly, hotel og kampbillet for kun 1488 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Sidder du ned? Ellers vil jeg anbefale at du sætter dig med det samme! Dette tilbud er nemlig et af de bedste jeg nogensinde har lavet. Rejs til London og oplev topkampen i Premier League mellem Tottenham – Manchester United til en fuldstændig vanvittig pris på kun 1488 kr. (!)  Uanset om du er fan af Tottenham eller Manchester, eller måske bare elsker en god fodboldkamp, så er du derfor garanteret en fantastisk, og ikke mindst intens oplevelse. Du får mulighed for at opleve en engelsk topkamp på Wembley Stadium, som højst sandsynligt er fyldt op til kampen, hvilket vil sige at der er 90.000 mennesker på plads. Er du klar til en fantastisk fodboldrejse? Så læs med her!

LÆS OGSÅ: Jeg har skrevet en stor guide til London, som indeholder tips og tricks, du næppe vil gå glip af. Du finder guiden her: London-guide


Premier League: Tottenham – Manchester United inkl. fly, hotel og kampbillet
Samlet pris: 1488 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

Tottenham - Manchester United

Flybilletter

Herunder har jeg fundet billige flybilletter til London fra både København og Billund. Du rejser søndag d. 13. januar (på kampdagen) og du er fremme i London omkring middagstid. Kampen spilles kl. 17.30, så du har god tid til at komme fra lufthavnen og til det valgte hotel (se længere nede på siden), som ligger lige ved siden af Wembley Stadium. 

OBS. Jeg har også fundet en afgang fra Aalborg d. 13. – 15 januar til kun 78 kr. (!). Vælger du denne løsning, skal du tilføje en ekstra nat på hotellet. 

Fly fra København

Tottenham - Manchester United

Prisen for flybilletterne er 547 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          

Fly fra Billund

Tottenham - Manchester United

Prisen for flybilletterne er 966 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          

Fly fra Aalborg

Tottenham - Manchester United

Prisen for flybilletterne er 78 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et godt tilbud på det 3-stjernede Ibis London Wembley og som navnet antyder, ligger hotellet klods op af Wembley Stadium, så det er utrolig nemt at komme til og fra kampen! Hotellet har desuden en række fine faciliteter og der er blandt andet mulighed for tilkøb af morgenmad. Værelset du tjekker ind på er et fint dobbeltværelse med eget bad og toilet, wifi og tv. 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de har får vurderingen 3,5 ud af 5. Hotellet bliver af mange kaldt for det oplagte hotel nær Wembley, hvor man får meget for pengene! Du kan læse alle hotellets anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 1 overnatning i et dobbeltværelse er 492 kr, hvilket svarer til 246 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Tottenham - Manchester United

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Billetter

Kampen mellem Tottenham – Manchester United spilles på Wembley Stadium d. 13. januar kl. 17.30 . Billetterne kan købes hos Rejsefidus, hvor de koster fra 695 kr. stykket.

*Bemærk desuden at du som udgangspunkt køber billetterne som en “pakke”, hvor der også er hotel inkluderet. I dette tilbud har jeg krydset “fravælg hotel” af og fundet et hotel som koster en del mindre, hvilket betyder at den samlede pris på rejsen bliver billigere.

Prisen for kampbilletten er 695 kr. pr. person.

Tottenham - Manchester United


Transport i London

Transport fra lufthavnen og til den centrale del af London kan gøres på en lang række forskellige muligheder. Jeg har skrevet en stor London-guide, hvor du får et komplet overblik. Her kan du også læse, hvordan du kan spare en del penge på transporten rundt i byen. Du finder den store London-guide her: Travelscoops London-guide


Tottenham - Manchester United

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar