Gæstebloggere Inspiration Rejseguides

Ulrikkes top 5 oplevelser på Bali

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Overvejer du en tur til Bali? Ulrikke har oplevet den smukke indonesiske ø og hun vil i dette blogindlæg komme med en top 5 over hendes bedste oplevelser på Bali. God læselyst.

Skrevet af Ulrikke Thisted.

Jeg har sammen med min kæreste, rejsemakker og partner in crime været på en faktisk 3 ugers rejse til vidunderlige Bali. Et land med venlige og smilende mennesker, møgbeskidte gader og stræder, smukke natur og vanvittige trafik. Jeg har her valgt at give dig en top 5 over bedste oplevelser ved vores tur til Bali.

1: Dykning på Gili Air 

Vi havde på forhånd planlagt hele turen hjemmefra og havde derfor også booket hoteller som passede til planernes rundtur. 2 nætter fik vi brugt på Gili Air som er én ud af tre Gili øer. Vi fik konkluderet at her kunne vi godt have brugt et par dage mere. Her var jeg ude og lave mit livs første dyk med et firma kaldt Manta Dive. En flok europæiske unge mennesker, som har forelsket sig i den indonesiske varme og levestil, som boede på dykkerreservatet. Jeg fik her lov at dykke med 7 havskildpadder, hundredevis af forskellige, farverige og smukke fisk og en masse vilde koraler. Det er en oplevelse jeg aldrig vil glemme, og har kun fået meget mere blod på tanden efter at dykke i den asiatiske del af kloden!

Oplevelser på Bali

2: Trekking på Mount Agung. 

Det var ikke uden sved og tårer at vi begyndte natten kl 23.00 med at bestige Balis 3100 meter høje bjerg. 70% jungle bestigning i den mørke nat og 30% på klipper, kravlende på klippevæggen på alle fire uden nogen former for sikkerhedsreb – det var vildt! Endnu vildere var det da vi 8 timer fra start stod på toppen af Mount Agung og kunne spejde hele Bali ø’en rundt og konkluderer at det var godt vi ikke gav op halvvejs. Det skal dog siges at der er flere muligheder for at hike på Bali. Mount Basur ligger også på Bali og er et par timers hike. Herudover er Mount Rinjani på Lombok også yderst populær og er en 3 dages hike. Mount Agung er en god mellemvej af de to.

Oplevelser på Bali

3: Finn’s Beach Club 

På Bali findes ingen (så vidt vi så) hvide badestrande. Der skal man til Gili øerne for at finde dem. Vi valgte derfor at tage en taxi ud til et sted kaldt Finn’s Beach Club. Her var entréen ca 250 DKK for to personer, deri inkluderede en solseng, håndklæder, en lækker pool med tilgang til baren og den smukkeste udsigt ud over havet, så længe man havde lyst til at ligge der. De 250kr blev sat ind på et kort, som vi frit kunne bruge af i restauranten eller baren, så når dagen var omme, havde vi egentlig ikke betalt indgangsgebyr. Utrolig chill og hyggeligt sted og et fantastisk alternativ til solbadning på stranden.

Oplevelser på Bali

4: Ubud og Tegalalang Rice Terrace 

Vi ankom til Ubud og bookede en privat chauffør (som skrevet i starten er trafikken fuldstændig ude af proportioner på Bali og det er meget billigt at booke en privat chauffør i 8-10 timer, og få set en masse ting på én gang). Vi besøgte Tegalalang Rice Terrace, som lå lidt udenfor Bali. Her er risene plantet i mange rapoer, så der ikke får regnvand til spilde. Det var en stor oplevelse fordi det er noget som er virkelig indonesisk og et “must see” på Bali.

Oplevelser på Bali

5: Ayana Resort and spa 

Man kommer langt for pengene på Bali – især også med hoteller – vi valgte derfor at tilbringe vores to sidste dage på Ayana/Rimba Resort. Et fuldstændig vanvittigt luksus Resort. Det var så stort, at man kørte med forskellige shuttles rundt. Der var 11 forskellige pools, den ene vildere end den anden. Selvom at indonesernes næsten er overvenlige på dette sted, så var det den perfekte måde for os, at afslutte en ellers begivenhedsrig tur. Vi fik her fordøjet alle indtryk, indåndet den friske havluft endnu engang og fik ladet vores batteriet helt op, inden vi vendte snuderne mod en 19 timers rejsetur mod Danmark.

Oplevelser på Bali

Jeg kan på alle måder kun anbefale at unde sig selv en tur til Bali, hvis man har tiden til det. Det er absolut ikke sidste gang, vi rejser rundt i den asiatiske verdensdel.

De varmeste solstråle-hilsner

Ulrikke

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar