Rejsetilbud Storbyferie

Forlænget weekend i Venedig: 4 dage på 3* hotel inkl. fly for kun 1137 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er du klar på en weekend i romantikkens hovedstad, Venedig? Byen er optaget på UNESCOS verdensarvsliste, blandt andet fordi at meget af byen er bygget direkte på pæle i vandet. Venedig er en skøn by og under dit ophold er du nødt til at slå vejen forbi Markuspladsen i hjertet af byen, hvor du også finder den smukke og berømte Markuskirke. Efterfølgende kan du spise dig gennem byens mange lækre restauranter, som med garanti servere hjemmelavede specialiteter som pizza og pastaretter. Efter maden kan du passende tage en “obligatorisk” sejltur igennem byen i en af de mange gondoler, som byen er kendt for. En forlænget weekend i Venedig er perfekt som en romantisk weekend-getaway, så har du planer om at overraske en af dine nærmeste, så skal du læse med her 😎


Forlænget weekend i Venedig: 4 dage på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 1137 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Weekend i Venedig

Flybilletter

I dag har jeg fundet billige flybilletter til romantikkens hovedstad, Venedig. Flybilletterne er fundet på Momondo og der er mulighed for at flyve afsted fra København og Hamborg, for stort set samme pris, henover hele efteråret!

Fly fra København

Weekend i Venedig

Prisen for flybilletterne er 398 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD         

Fly fra Hamborg

Weekend i Venedig

Prisen for flybilletterne er 382 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD         

Jeg har fundet en masse flybilletter i prislejet 380-600 kroner i perioden fra oktober-december. Det er Easyjet som udbyder billetterne med afrejse fra enten Hamborg eller København. Mine eksempler herover er fra København d. 19. – 22. oktober og fra Hamborg d. 20. – 23. oktober  Passer disse datoer ikke ind i din kalender, så kan du herunder finde en oversigt over andre billige rejsedatoer, hvor du kan finde flybilletter til under 600 kroner. 

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra København

Fra Hamborg


Hotel & Airbnb

Venedig består egentlig af over 100 forskellige småøer, som er forbundet via en masse broer. Prisniveauet på hotellerne på disse øer er generelt nogle af de højeste i hele Italien. Derfor giver det god mening at kigge mod fastlandet, når man leder efter et hotel i Venedig – og det har jeg også gjort i dag. Det tager nemlig kun 10 minutter at sejle derfra og ud til San Marco (Venedigs “hovedstad”), så det er utrolig nemt at komme frem og tilbage.

Hotel

Hotellet jeg har fundet ligger i Mestre, som ligger på fastlandet – en kort sejltur/togtur fra Venedig. Hotellet er 3-stjernet og hedder Hotel San Carlo. Det er et mindre, men utrolig charmerende hotel, med de “basisfaciliteter” som kan forventes af et 3-stjernet hotel. Værelserne har en fin størrelse og de er indrettet med dobbeltsenge eller to enkeltsenge. Derudover er der aircondition, gratis wifi og eget badeværelse med bruser. Sidst men ikke mindst, så medfølger der er en fin morgenmadsbuffet i prisen. 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed og den autentiske stemning. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 1478 kr, hvilket svarer til 739 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

OBS:
Prisen er ekslusiv en “turistskat” der skal betales ved indtjekning/udtjekning. Turistskatten koster 2,5 euro pr. person (voksen) pr. nat.

Weekend i Venedig

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Herunder finder du en komplet oversigt over transport til og fra lufthavnen. Venedig har to lufthavne, men dette tilbud tager kun udgangspunkt i flybilletter til Marco Polo Lufthavnen (VCE). Sådan kommer du nemmest til hotellet:

Taxi
Hotellet ligger kun 15 minutters kørsel fra lufthavnen og du kan derfor sagtens tage en taxa, uden at blive ruineret. Forvent en pris på omkring 20-30 euro, som svarer til cirka 150-230 kroner. 

Bus
Hvis du foretrækker den billigste løsning, skal du med bussen frem og tilbage. Der går heldigvis en bus direkte fra lufthavnen og til et stoppested 2 minutters gang fra hotellet, så det ikke blive meget nemmere. Det kan du læse mere om her: ruteplan offentlig transport


Weekend i Venedig

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere.

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar