Rejsetilbud Storbyferie

Forlænget weekend i Venedig: 4 dage på 3* hotel inkl. fly for kun 1144 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er du klar på en weekend i romantikkens hovedstad, Venedig? Byen er optaget på UNESCOS verdensarvsliste, blandt andet fordi at meget af byen er bygget direkte på pæle i vandet. Venedig er en skøn by og under dit ophold er du nødt til at slå vejen forbi Markuspladsen i hjertet af byen, hvor du også finder den smukke og berømte Markuskirke. Efterfølgende kan du spise dig gennem byens mange lækre restauranter, som med garanti servere hjemmelavede specialiteter som pizza og pastaretter. Efter maden kan du passende tage en “obligatorisk” sejltur igennem byen i en af de mange gondoler, som byen er kendt for. En forlænget weekend i Venedig er perfekt som en romantisk weekend-getaway, så har du planer om at overraske en af dine nærmeste, så skal du læse med her 😎


Forlænget weekend i Venedig: 4 dage på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 1144 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Weekend i Venedig

Flybilletter

Forleden fandt jeg billige flybilletter fra København til Venedig for helt ned til 252 kr. Jeg sendte straks tilbuddet afsted til medlemmerne af TRAVELSCOOP+, som er min “nye” fordelsklub for personer, som elsker tilbud på flybilletter – og hvem gør ikke det? 😎 

Heldigvis for dig, som endnu ikke er medlem, kan nogle af disse afgange stadigvæk bookes til en fornuftig pris. For på trods af at de er steget til omtrent det dobbelte i pris, er det stadigvæk et ganske fornuftig prisleje for denne type flybilletter.

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 402 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD         

Jeg har fundet en masse flybilletter i prislejet 400-600 kroner i perioden fra marts-juni. Flybilletterne er med afrejse fra København, hvor Easyjet flyver direkte til Venedigs Marco Polo lufthavn. Mit eksempler herover er fra d. 6. – 9. juni, hvor du kan booke en returbillet for cirka 402 kroner. Passer disse datoer ikke ind i din kalender, så kan du herunder finde en oversigt over andre billige rejsedatoer.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Venedig består egentlig af over 100 forskellige småøer, som er forbundet via en masse broer. Prisniveauet på hotellerne på disse øer er generelt nogle af de højeste i hele Italien. Derfor giver det god mening at kigge mod fastlandet, når man leder efter et hotel i Venedig – og det har jeg også gjort i dag. Det tager nemlig kun 10 minutter at sejle derfra og ud til San Marco (Venedigs “hoved-ø”), så det er utrolig nemt at komme frem og tilbage.

Hotel

Hotellet jeg har fundet ligger i Mestre, som ligger på fastlandet – en kort sejltur/togtur fra Venedig. Hotellet er 3-stjernet og hedder Hotel San Carlo. Det er et mindre, men utrolig charmerende hotel, med de “basisfaciliteter” som kan forventes af et 3-stjernet hotel. Værelserne har en fin størrelse og de er indrettet med dobbeltsenge eller to enkeltsenge. Derudover er der aircondition, gratis wifi og eget badeværelse med bruser. Sidst men ikke mindst, så medfølger der er en fin morgenmadsbuffet i prisen. 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed og den autentiske stemning. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 1484 kr, hvilket svarer til 742 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

OBS:
Prisen er ekslusiv en “turistskat” der skal betales ved indtjekning/udtjekning. Turistskatten koster 2,5 euro pr. person (voksen) pr. nat.

Weekend i Venedig

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Herunder finder du en komplet oversigt over transport til og fra lufthavnen. Venedig har to lufthavne, men dette tilbud tager kun udgangspunkt i flybilletter til Marco Polo Lufthavnen (VCE). Sådan kommer du nemmest til hotellet:

Taxi
Hotellet ligger kun 15 minutters kørsel fra lufthavnen og du kan derfor sagtens tage en taxa, uden at blive ruineret. Forvent en pris på omkring 20-30 euro, som svarer til cirka 150-230 kroner. 

Bus
Hvis du foretrækker den billigste løsning, skal du med bussen frem og tilbage. Der går heldigvis en bus direkte fra lufthavnen og til et stoppested 2 minutters gang fra hotellet, så det ikke blive meget nemmere. Det kan du læse mere om her: ruteplan offentlig transport


Weekend i Venedig

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere.

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar