Miniferie Rejsetilbud

Weekend i Aarhus: 2 nætter på 4* hotel inkl. morgenmad for kun 810 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

I dag har jeg fundet et super tilbud på et weekendophold i “vores egen” smukke by, Aarhus. Turen går til det skønne Helnan Merselis Hotel, som flere steder bliver nævnt, som et af de bedste hoteller i byen. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser et par kilometer udenfor byen, og med direkte udsigt over Aarhusbugten – og opholdet inkluderet både værelse med havudsigt og morgenmad! Du har således også rig mulighed for at opleve Aarhus’ mange seværdigheder, hvor jeg klart vil anbefale dig, at besøge Den Gamle By eller det fascinerende AROS-museum. Er du på udkig efter en hyggelig (og billig) miniferie, så er dette tilbud lige noget for dig. 


2 nætter på Helnan Marselis Hotel inkl. morgenmad
Pris pr. person er fra: 810 kr. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Hos Hotelsspecials har jeg i dag fundet et ret godt tilbud, på et lækkert hotelophold i Aarhus. Hotellet hedder Helnan Marselis Hotel og det ligger med en skøn udsigt direkte ud til Aarhusbugten. Foruden den skønne beliggenhed tæt på by, strand og skov, så har hotellet også en lang række lækre faciliteter, som blandt andet indendørs pool (med udsigt over vandet), fitnessfaciliteter og en restaurant, hvor den medfølgende morgenmad bliver serveret. Du tjekker ind på et dobbeltværelse med en skøn havudsigt. Værelset har desuden både tv, internet og (selvfølgelig) eget badeværelse med bruser. 

Hvad skal sådan en omgang så koste? Lige nu kører Hotelsspecials et tidsbegrænset tilbud, hvor du kan spare mindst 20% på dit ophold. Jeg har derfor været i gang med at tjekke datoerne og der er mange ledige rejsedatoer i både februar og marts. Du kan f.eks. booke opholdet fra d. 15-17. februar, hvor prisen for 2 nætter er 1619 kr, dvs. knap 810 kr. pr. person – og det er endda inklusiv morgenmad! Husk at dette tilbud er tidsbegrænset, og du skal derfor være hurtig til at slå til, hvis du overvejer at tage afsted.

Prisen er 810 kr. pr. person (baseret på 2 personer)

SE TILBUD

 

Billeder fra hotellet

Weekend i Århus Weekend i Århus Weekend i Århus Weekend i Århus


Sådan kommer du til hotellet

Hotel Helnan Merselis ligger cirka 3 km. fra Aarhus.  Hvis du ankommer i bil, så er der parkeringpladser (mod gebyr) udenfor hotellet. Hvis ikke du har mulighed for at ankomme i bil, så kan du tage bus 100 (mod Odder) fra Aarhus Hovedbanegård og stå af ved  stoppetstedet “Mindeparken/Oddervej”, hvorfra du skal gå i 5-7 minutter hen til hotellet.


Weekend i Århus

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar