Rejsetilbud Storbyferie

Weekend i London: 3 nætter på 3* hotel inkl. fly for kun 851 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Behøves London en introduktion? Byen er min favorit-storby, en by man altid kan vende tilbage til, og som altid er værd at besøge! Tilbuddet jeg har fundet i dag, tager dig med på en weekend i storbyen, til en knaldgod pris. For den nette sum af 851 kr. kan du flyve direkte til London og tilbringe 3 nætter på et 3* hotel. Brug dagene på at opleve de klassiske seværdigheder. Big Ben, London Eye og Buckingham Palace, og nyd byens mange shoppingmuligheder, hvor du ALTID kan finde et par sko eller en t-shirt til samlingen. En storbyferie i London er ALTID en sikker vinder!

TIP: jeg har skrevet en kæmpe guide til London, læs den inden afrejsen og spar penge på transport, seværdigheder og meget mere. Du finder guiden her.


Weekend i London: 3 nætter på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 851 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Weekend i London

Flybilletter

Så er der igen billige flybilletter til London og som altid, kan du komme afsted fra både Aalborg, Billund og København – til en fantastisk pris!

Fly fra Aalborg

Weekend i London

Prisen for flybilletterne er 112 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra København

Weekend i London

Prisen for flybilletterne er 201 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Billund

Weekend i London

Prisen for flybilletterne er 310 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Det er Ryanair, som netop nu har billige flybilletter til London. På Momondo har jeg f.eks. fundet en afgang fra d. 2. – 5 marts (ovenstående eksempler), hvor du kan komme afsted for helt ned til 112 kr. for en returbillet. Passer denne rejseperiode ikke ind i dine planer, så fortvivl ej. Du kan nemlig finde lignende billetter i store dele af februar, marts og april (bortset fra påsken). Herunder har jeg fundet et par andre billige rejsedatoer, hvor du ligeledes rejser henover en weekend.

Andre billige rejsedatoer:

Fra Aalborg:

Fra København:

Fra Billund:


Hotel & Airbnb

Hotel

London er spækket med hoteller! Både budgethoteller, og de helt dyre 5-stjernede hoteller. Jeg har dog fundet et fint 3* hotel til dette tilbud, som hedder Ibis London Earls Court. Hotellet ligger tæt på 2 forskellige metrostationer og flere store buslinjer, hvorfra det er utrolig nemt, at komme ind til den centrale del af London. Hotellet har en rigtig fin standard og du får et fint værelse med tv, gratis wifi og (selvfølgelig) eget badeværelse.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 3,5 ud af 5. Gæsterne roser blandt beliggenheden (som jeg beskrev ovenover) og derudover hotellets renlighed og service rost. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 1477 kr, hvilket svarer til 739 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD 

Du kan finde mange forskellige hoteller i London. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i London

Weekend i London

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Transport fra lufthavnen og til den centrale del af London kan gøres på en lang række forskellige muligheder. Jeg har skrevet en stor London-guide, hvor du får et komplet overblik. Her kan du også læse, hvordan du kan spare en del penge på transporten rundt i byen. Du finder den store London-guide her: Travelscoops London-guide


Weekend i London

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar