Rejsetilbud Storbyferie

Forlænget weekend i Poznan: 3 nætter på 4* hotel inkl. fly for kun 897 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Trænger du til at prøve noget andet end de traditionelle storbyer? En tur til Polens ældste by kan være et godt alternativ! Tag på en forlænget weekend i Poznan, hvor den polske historie er smeltet sammen med det moderne storbyliv. Midt i byen ligger en af centraleuropas smukkeste markedspladser, hvor byens rådhus er placeret i midten af pladsen. Rundt omkring finder du byhuse i smukke farver, men også trendy caféer og restauranter, samt en masse shoppingmuligheder. Byen er desuden utrolig populær blandt studerende, grundet et stort, internationalt universitet og det kan specielt mærkes om aftenen. Her summer det af liv og glade dage i den centrale del af byen, og på de mange caféer og restauranter, hvor du i øvrigt kan spise og drikke til meget favorable priser! Poznan er en overset perle, men nu har du muligheden for at opleve byen til en virkelig lav pris. 


Forlænget weekend i Poznan: 3 nætter på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 897 kr.

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD


Weekend i Poznan

Flybilletter

På Skyscanner kan du lige nu finde billige flybilletter til Poznan i Polen. Du kan finde billetter med afrejse fra både Billund og København, dog starter prisen for en retur-billet fra København på cirka 1000 kr. og de vil derfor ikke blive uddybet i dette scoop. Fra Billund kan du tværtimod finde enkeltbilletter fra helt ned til 70 kr.!

Fly fra Billund

Poznan

Prisen for flybilletterne er 337 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Ovenstående eksempel er fra torsdag d. 11 oktober til søndag d. 14 oktober. Det er Ryanair der flyver på ruten og du kan komme afsted på torsdage og søndage – og retur på de samme dage. Det er desuden værd at nævne, at du kun kan finde disse billetter fra dags dato og frem til og med slutningen af oktober. Herunder er en oversigt over andre rejsedatoer, hvor du kan komme afsted for mellem 300-500 kr: 

Andre rejsedatoer:


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et lækkert 4* lejlighedshotel til en super god pris, som jeg vil foreslå til dette scoop. Hotellet hedder Elite Apartments Barbary Old Town og det ligger centralt i Poznan. Du tjekker ind på et 32 kvm. stort værelse med eget køkken, seperat stue og soveværelse og selvfølgelig eget bad. Derudover får du også en balkon/have, hvor du kan nyde morgenkaffen. 

Weekend i Poznan

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 1120 kr, hvilket svarer til 560 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD

Du kan finde mange forskellige hoteller i Poznan. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Poznan

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Der er knap 7 km. fra lufthavnen og ind til centrum af Poznan. Jeg anbefaler derfor at du enten tager en bus eller taxa.

Bus
Du kan tage enten buslinje 59 eller 242 fra lufthavnen og ind til centrum. Du betaler for cirka 40 minutters køretid og prisen er knap 4,60 polske sluty, som svarer til 10 kr. Du kan læse mere om bus-ruten her: Bus Poznan.

Taxa
Du kan tage en taxa for omkring 10 euro, som er lidt over 70 kr. Du finder taxaerne udenfor lufthavnsterminalen.


Weekend i Poznan

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar