Miniferie Rejsetilbud

2 dages wellnessophold i Sydthy inkl. 4-retters menu og morgenmad for kun 908 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Wellness, romantik og gastronomi: Dette scoop er et gavekort på et lækkert wellnessophold i Danmark, nærmere bestemt i Nordvestjylland. Turen går til Hotel Thinggaard og Sydthy Kurbad, som ligger nær Thisted. Derudover medfølger der en overdådige 4-retters menu lavet på de lokale råvarer og serveret i hotellets flotte restaurant, samt en lækker morgenmadsbuffet. Placeringen i Thy, nær både strand og Nationalpark er perfekt til gode gåture, hvor du virkelig kan komme ned i gear. I det store wellnesscenter, Sydthy Kurbad, som ligger klods op af hotellet, kan I slappe af og nyde et kurbad, 3 saunaer, massagebassin på 36 grader, udendørs spa og sauna, vildmarksbad og meget mere! Trænger du til et lækkert wellnessophold indenfor landets grænser, så er dette scoop en perfekt mulighed!

OBS: Tilbuddet gælder kun I DAG d. 21/11! 


2 dages wellnessophold i Sydthy inkl. 4-retters menu og morgenmad
Samlet pris: 908 kr. pr. person (ved 2 personer).

SE TILBUD 


Sydthy

Detaljer

Hos Duglemmerdetaldrig har jeg netop fundet et ualmindeligt godt tilbud, hvor du kan spare hele 30% på et gavekort, til et romantisk gourmet & wellnessophold. Gavekortet er på én overnatning på Hotel Thinggard i Sydthy, med både morgenmad og 4 retters middag. Ved ankomst får I desuden en håndbrygget øl/saft fra Staarup Håndbryg, samt fyldte chokolade fra Thy. Derudover har I adgang til Sydthy Kurbad, som ligger lige ved siden af hotellet. Her kan I nyde det store wellnessområde med både dampbad, saunaer, udendørs spa og vildmarksbad og meget, meget mere. 

Du kan lige nu spare hele 30 % på normalprisen for dette ophold! Tilbuddet skal bestilles senest d. 21 november!

Gavekortet er som sagt på én overnatning og det skal bruges på søndage-torsdage. Hvis du vil afsted på fredage & lørdage skal du betale et par hundrede kroner mere. Gavekortet skal desuden bruges senest d. 30.06.19.

Prisen er fra 908 kr. pr. person (ved 2 personer)

SE TILBUD

Dette er inkluderet:

 • Overnatning i dobbeltværelse.
 • Fyldte Chokolader fra Thy på værelset ved ankomst.
 • Håndbrygget øl eller saft fra Staarup Håndbryg på værelset ved ankomst.
 • Gratis kaffe/varm chokolade/te på værelset.
 • 4-retters menu med lokale råvarer.
 • 1 hel dags entre til Sydthy Kurbad.
 • Gratis frugt og isvand i Kurbadet.
 • Gratis håndklæder i kurbadet.
 • Fri kabeltv.
 • Fri parkering.
 • Gratis internet.
 • Stor morgenbuffet.

Sydthy

Er du klar til at rejse? ?

SE TILBUD

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar