Badeferie Rejsetilbud

Eventyrlige Bali: 14 dage på 4* hotel inkl. fly for kun 5205 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Jeg kan ikke få armene ned af begejstring! Dette Scoop tager dig nemlig med til den indonesiske paradisø Bali, hvor jeg netop har fundet billige flybilletter til, samt et godt tilbud på et lækkert 4-stjernet hotel. Den fantastiske ø har det hele; nogle af verdens bedste surfing-spots, en frodig grøn natur med smukke rismarker, fascinerende templer,  hvide sandstrande og et utrolig venligt folkefærd. Er du også fristet af alle de lækre Bali-billeder der pryder de sociale medier? Med dette Scoop har du muligheden for at tage dine egne. 

Hvad skal du opleve på Bali? Du kan finde 5 oplevelser (som du ikke vil gå glip af) lige her: Top 5 oplevelser på Bali


Sommerferie på Bali: 14 dage på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 5205 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Eventyrlige Bali

Flybilletter

Flybilletterne til dette lækre Bali-scoop er fundet på søgemaskinen Momondo. Her har jeg fundet en masse billige afgange i perioden august-november, hvor særligt august og september betegnes som højsæson på Bali! Kan det blive meget bedre?

Fly fra København

Eventyrlige Bali

Prisen for flybilletterne er 3969 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Flybilletter til Bali til under 4000 kroner er lidt af et særsyn, særligt når der ikke kun er tale om et enkelt tilfælde, men en masse billige afgange henover sensommeren og efteråret. Flybilletterne er endda med Thai Airways og Qatar Airways – som begge tilbyder god komfort, mad ombord og 30 kg. bagage inkluderet i prisen!

I ovenstående eksempel, som er fra d. 27. august – 10. september, flyver du med Thai Airways, hvor du har en kort mellemlanding i Bangkok på vejen. Men tro mig, det er kun en fordel på sådan en lang rejse. Vælger du flybilletterne med Qatar Airways har du ligeledes et kort stop (i Doha) på vejen. Passer ovenstående dato ikke dig, kan du finde andre billige rejsedatoer herunder – og du kan også sagtens finde flere, udover dem jeg har listet op her.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Hotel

Du skal selvfølgelig bo på et lækkert 4* hotel på denne eventyrlige rejse til Bali. Hotellet jeg har fundet hedder Royal Singosari Kuta og det ligger i Kuta, ikke langt fra lufthavnen. Placeringen i byen er rigtig god, da hotellet er trukket lidt tilbage fra det travle liv på byens hovedgade. Du kan dog sagtens gå til både strand og by. Hotellets faciliteter tæller blandt andet en stor pool, spa, restaurant/bar, hvor der er mulighed for tilkøb af morgenmad og meget andet!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets rolige placering, som er lidt tilbagetrukket fra det hele, men samtidig tæt på både by og strand. Derudover bliver renligheden og serviceniveauet fremhævet. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 13 nætter i et dobbeltværelse er 2471 kr, hvilket svarer til 1236 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Eventyrlige Bali

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellets lufthavnstransport
Du kan vælge at benytte dig af hotellets egen transportservice. Prisen er 150000 indonesiske rupiah, som svarer til cirka 70 kr. 

Taxa
Hotellet ligger kun 10-15 minutters kørsel fra lufthavnen, jeg anbefaler derfor at du tager en taxa (koster nærmest ingenting på Bali). Hold øje med de blå “Blue-bird” taxaer ved ankomst, da det er de mest pålidelige!


Værd at vide

Visum
Indonesien er visumfri i op til 30 dage. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Husk at det er dit eget ansvar at have styr på reglerne. Du kan læse mere om pas- og visumreglerne via dette link: Rejser til Bali – Udenrigsministeriet

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds.


Eventyrlige Bali

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar