Badeferie Rejsetilbud

Sommerferie på Bali: 14 dage på 4* hotel inkl. fly for kun 5461 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Jeg kan ikke få armene ned af bare begejstring! Dette Scoop tager dig nemlig med til den indonesiske paradisø Bali, hvor jeg netop har fundet billige flybilletter til, samt et godt tilbud på et lækkert 4-stjernet hotel. Den fantastiske ø har det hele; nogle af verdens bedste surfing-spots, en frodig grøn natur med smukke rismarker, fascinerende templer,  hvide sandstrande og et utrolig venligt folkefærd. Er du også fristet af alle de lækre Bali-billeder der pryder de sociale medier? Med dette Scoop har du muligheden for at tage dine egne. 

Hvad skal du opleve på Bali? Du kan finde 5 oplevelser (som du ikke vil gå glip af) lige her: Top 5 oplevelser på Bali


Sommerferie på Bali: 14 dage på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 5461 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Eventyrlige Bali

Flybilletter

Flybilletterne til dette lækre Bali-scoop er fundet på søgemaskinen Momondo. Her har jeg fundet en masse billige afgange i maj-juni og august-september, der betegnes som højsæsonen på Bali og for at det ikke skal være løgn, flyver du endda også med et af Europas bedste flyselskaberhvor både bagage og mad ombord er inkluderet! Kan det blive meget bedre?

Fly fra København

Eventyrlige Bali

Prisen for flybilletterne er 4208 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

I ovenstående eksempel, som er fra d. 26. august – 9 september, flyver du med Turkish Airlines (kåret til Europas 4. bedste flyselskab i 2018) og prisen er endda inkl. 20 kg. bagage. Du har en kort mellemlanding i Istanbul på vejen, men det er kun en fordel på sådan en flyvetur, tro mig! Som jeg kort var inde på tidligere, så har jeg fundet mange flyafgange, hvor du kan komme afsted til omkring 4100-4500 kr., dem kan du se herunder. Foruden Turkish Airlines, kan du også finde flybilletter med både Qatar Airways, Emirates og Singapore Airlines fra København, så du har virkelig mange muligheder.

Andre billige rejsedatoer:


Hotel & Airbnb

Hotel

Du skal selvfølgelig bo på et lækkert 4* hotel på denne eventyrlige rejse til Bali. Hotellet jeg har fundet hedder Royal Singosari Kuta og det ligger i Kuta, ikke langt fra lufthavnen. Placeringen i byen er rigtig god, da hotellet er trukket lidt tilbage fra det travle liv på byens hovedgade. Du kan dog sagtens gå til både strand og by. Hotellets faciliteter tæller blandt andet en stor pool, spa, restaurant/bar, hvor der er mulighed for tilkøb af morgenmad og meget andet!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets rolige placering, som er lidt tilbagetrukket fra det hele, men samtidig tæt på både by og strand. Derudover bliver renligheden og serviceniveauet fremhævet. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 13 nætter i et dobbeltværelse er 2505 kr, hvilket svarer til 1253 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Du kan finde mange forskellige hoteller på Bali. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller på Bali

Eventyrlige Bali

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellets lufthavnstransport
Du kan vælge at benytte dig af hotellets egen transportservice. Prisen er 150000 indonesiske rupiah, som svarer til cirka 70 kr. 

Taxa
Hotellet ligger kun 10-15 minutters kørsel fra lufthavnen, jeg anbefaler derfor at du tager en taxa (koster nærmest ingenting på Bali). Hold øje med de blå “Blue-bird” taxaer ved ankomst, da det er de mest pålidelige!


Værd at vide

Visum
Indonesien er visumfri i op til 30 dage. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Husk at det er dit eget ansvar at have styr på reglerne. Du kan læse mere om pas- og visumreglerne via dette link: Rejser til Bali – Udenrigsministeriet

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds.


Eventyrlige Bali

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar