Rejsetilbud Storbyferie

Ølspa i Prag: 3 dage inkl. 3* hotel, fly og adgang til ølspa for kun 994 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

De såkaldte “ølspa” vælter frem rundt omkring i verden. Jeg har tidligere skrevet et indlæg om Ølspa i Budapest, og i dag er turen kommet til Prag, hvor der også er mulighed for at stifte bekendskab med det famøse ølspa! Hvis ikke du ved hvad ølspa går ud på, så er det ganske simpelt. Du bliver placeret i et træbadekar fyldt op med “humleekstrakt”, som også bruges til at producere øl med. Samtidig med at du sidder i det varme bad, har du ved din side adgang til et fadølsanlæg, som du frit kan tappe iskolde fadøl fra. Lyder det ikke skønt? Læs med her og bliv klogere på hvordan du bestiller rejsen for kun 994 kroner!


Ølspa i Prag: 3 dage inkl. 3* hotel, fly og adgang til ølspa
Samlet pris: 994 kr. 

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Ølspa i Prag

Flybilletter

Først og fremmest skal du selvfølgelig bruge nogle flybilletter til Prag, og jeg har heldigvis fundet en masse billige flybilletter fra Billund.

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er på 191 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Flybilletterne er fundet på Momondo, og du kan komme billigt afsted i februar-marts, hvor prisen ligger mellem 191-300 kroner. Mit eksempel herover er fra 18. – 20. februar, hvor prisen for en returbillet er 191 kr. Passer dine rejseplaner ikke med denne dato, kan du herunder finde andre billige rejsedatoer. Husk at hotelprisen kan variere.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra Billund


Hotel & Airbnb

Du skal selvfølgelig også bruge et sted at bo under dit ophold i Prag. Herunder har jeg fundet et godt 3-stjernet hotel centralt i byen, som kan fungere som base under dit ophold.

Hotel

Til dette scoop har jeg fundet et fint 3-stjernet hotel til en super god pris. Hotellet hedder Metropolitan Old Town Hotel og er placeret i nærheden af den store flod Elben og har generelt en god beliggenhed i Prag. Du flytter ind på et hotelværelse med enten 1 dobbeltseng eller 2 enkelt senge, gratis wi-fi og privat badeværelse. Der er desuden mulighed for tilkøb af morgenmad, hvis du ønsker dette.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor scorer hotellet hele 4,5 ud af 5! Hotellet får gode anmeldelser og har endda et udmærkelsescertifikat, fordi de konsekvent får gode anmeldelser. Det er særligt den gode beliggenhed og de fine værelser som får ros med på vejen. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 732 kr. hvilket svarer til 366 kr. pr. person (ved 2 personer).

SE HOTELTILBUD

Ølspa i Prag

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Ølspa i Prag

Hvis du er typen, som har prøvet et utal af forskellige spaoplevelser og altid tænkt, at der manglede et eller andet – så er det måske fordi du aldrig har prøvet ØLSPA! Det fungerer på den måde at du hopper op i et autentisk træbadekar, som er fyldt op med over tusind liter humleekstrakt. Præcis den samme humleekstrakt, som bryggeriet bruger til at producere øllen ’Krušovice’. Foruden den gode fornemmelse af at bade i øl, så skulle ølspaet endda også være god for din krop. Opholdet kan (eftersigende) berolige dine muskler og komplimentere din hud, og derudover reducere stress og forbedre blodcirkulationen i kroppen. Prikken over i’et er selvfølgelig at du under dit ophold, som varer en time, kan tappe alle de tjekkiske fadøl, som du kan drikke – direkte fra dit badekar!

Ølspaet i Prag går under navnet ’Original Beer Spa’, og er placeret ca. 400 meter fra det hotel, som jeg introducerede dig for længere oppe. Når du booker spaopholdet skal du vælge ’Original Beer Spa Rybna’, og jeg anbefaler at du booker plads i ølspaet på forhånd, da der er rift om pladserne!

Prisen for denne fantastiske spaoplevelse er ca. 874 kr. og svarer til 437 kr. pr. person. og for den pris får du adgang til 1 times ølspa inkl. øl ad libitum.

Ølspa i Prag


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Det er nemt at komme fra lufthavnen og ind til byens centrum. Jeg anbefaler følgende muligheder:

Taxa:
Den nemmeste måde er er tage en taxa fra lufthavnen. En tur på cirka 30 minutters tid og til en pris på cirka 150-200 kr.

Bus og metro:
Det er nemt at komme fra lufthavnen og til hotellet med offentlig transport. Du skal således blot hoppe på en bus, og efterfølgende skifte til metroen. Turen tager cirka 40-50 minutter og koster i omegnen af 10-20 kr. Du finder en komplet ruteplan her: ruteplan


Ølspa i Prag

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar